Diğer

21 Temmuz 2022
Eskişehir Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Koordinatörlüğünde gerçekleştirilen; “Learning Diversity: A Case Study of Refugee Students in Primary Education” projesinin
15 Mart 2020
SODİGEM, tatil süresince zamanının çoğunu evde geçirecek öğrencilere ve ailelerine dijital ortamlarda bu vaktin değerlendirilmesine yönelik dijital tavsiyeler verdi.
05 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi 5 Mart 2020 verilerine göre, üniversiteler arasında zirvedekini yerini korurken listede yer alan tüm markalar arasında 12 sıra yükselerek 24. oldu.
21 Şubat 2020
Anadolu Üniversitesi ve Ticaret Bakanlığı arasında gerçekleşecek işbirlikleri ve çalışmalar üzerine ilk toplantı gerçekleştirildi.
19 Şubat 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Türkiye Gençlik Vakfı Eskişehir Temsilciliği’ni ziyaret etti.
16 Şubat 2020
Türkiye Kayak Federasyonu Alp Disiplini Milli Takımı sporcusu Sıla Kara Slovenya’da teleferikten düşmek üzere olan bir çocuğun hayatını kurtardı.
01 Şubat 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, TRT Erzurum Radyosunun canlı yayın konuğu oldu.
22 Ocak 2020
Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri “3. Gelenekten Geleceğe” yarışmasında 6 madalya kazandı.
12 Kasım 2019
“Geleceğe Nefes” seferberliği kapsamında 11 Kasım Pazartesi günü 11:11’de Eskişehir 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Hatıra Ormanı’nda fidan dikme etkinliği düzenlendi.
16 Eylül 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Şafak Ertan Çomaklının da imzaladığı bildiride PKK terör örgütünün etkili bir mücadeleyle bitme noktasına gelirken sivillere karşı
05 Mayıs 2019
Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Anadolu Ajansı’na Saldırı ile İlgili bir mesaj yayımladı.