20 Şubat 2024
TÜİK Bilgi Dağıtım ve İletişim Daire Başkanı Serhat Atakul ile Eğitim ve Araştırma Merkezi Müdürü Bora Boranlıoğlu, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ı
20 Şubat 2024
Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 3005 Sosyal ve Beşerî Bilimlerde Yenilikçi Çözümler Araştırma Destek Programı kapsamında Anadolu Üniversitesi'nin projesi
16 Şubat 2024
Anadolu Üniversitesi ve Eskişehir İl Kültür Turizm Müdürlüğü’nün katkıları ile Eskişehir Valiliği tarafından düzenlenen “Eskişehir İli Turizm Çalıştayı” sona erdi.
16 Şubat 2024
Anadolu Üniversitesi ve Japonya Açık Üniversitesi (OUJ) arasında iş birliği protokolü imzalandı.
16 Şubat 2024
“Sanat ve Tasarım Alanlarında AR-Ge ve İnovasyon Çalışmaları: Kavramlar, Örnekler, Düşünceler’’ adlı seminer Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Konferans Salonu’nda
15 Şubat 2024
“Bilimsel Paylaşım Toplantıları” kapsamında “İki kere farklı bireyler” başlıklı sunum E-Blok Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
15 Şubat 2024
Eskişehir Valiliği tarafından düzenlenen “Eskişehir İli Turizm Çalıştayı” başlıklı çalıştay Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Yunus Emre Salonu’nda başladı
15 Şubat 2024
Anadolu Üniversitesi SODİGEM ve Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile “E-güvenlik Paneli” gerçekleştirildi.
14 Şubat 2024
Anadolu Üniversitesi ve Tayland Sukhothai Thammathirat Açık Üniversitesi (STOU) arasında iş birliği protokolü imzalandı.
13 Şubat 2024
Anadolu Üniversitesi Sanat ve Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi 21 Temmuz 2023 tarihli Resmî Gazete’de yayınlanan yönetmelik uyarınca faaliyetlerine başladı.
13 Şubat 2024
Yeni İl Kültür ve Turizm Müdürü Bülent Avnamak, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ı makamında ziyaret etti.