04 Aralık 2023
Cumhuriyetimizin 100. Yılı kapsamında düzenlenen "Türk Tarihi ve Atatürk Konferansı" Prof. Dr. İlber Ortaylı katılımıyla Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi.
02 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli öğrencilerle akşam yemeğinde bir araya geldi.
01 Aralık 2023
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyon Bölge Müdürü Uğur Ülgen Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ı makamında ziyaret etti.
01 Aralık 2023
Bu kapsamda aralık ayının ilk günü ilk öğle yemeği menüsü yine öğrencilerin tercihine sunuldu.
01 Aralık 2023
ANAKARİYER ve EEYO tarafından düzenlenen “Staj Hikâyem” etkinliği, Öğrenci Merkezi Yunus Emre Salonu’nda gerçekleştirildi.
01 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi, Filistinli öğrencilere destek olmak amacıyla kermes düzenleyecek.
01 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Birimi, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi ile Erasmus Kulübü işbirliğiyle, Erasmus+ değişim öğrencileriyle sanat terapisi etkinliği
01 Aralık 2023
“Sosyometrik Bakış Açısı: Konuyu Psikodrama ile Deneyimleme” başlıklı seminer, Prof. Dr. Şefik Yaşar Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
01 Aralık 2023
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) tarafından “Bağımsız Denetçi Raporlarının Önemi ve Değişim Süreci” adlı seminer düzenlendi.
01 Aralık 2023
İKAF’24’te öğrenci ve mezunlar Türkiye’nin alanında lider firmaları ile bir araya gelerek hem bilgi alabilecek hem de yeteneklerini sergileyebilecek.
30 Kasım 2023
Prof. Dr. Erdal, Eskişehir İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Demir’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde hayırlı olsun dileklerini iletti.