Kampüs

30 Kasım 2023
Eskişehir Diyanet Vakfı Kadın Kolları heyeti ve İl Müftüsü Bekir Gerek, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’a nezaket ziyaretinde bulundular.
30 Kasım 2023
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen “Alman Klasik Dönemi” başlıklı seminer, E-Blok Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
30 Kasım 2023
Köklü akademik geçmişi ve geniş kampüs olanakları ile öğrencisinin yanında olan Anadolu Üniversitesinden bir yenilik daha.
30 Kasım 2023
Edebiyat Fakültesi'nde “Kültepe Biyoarkeoloji Projesi: Tunç Çağı'nda İnsan Hareketliliği ve Toplumsal Ayrışma Konusunda Disiplinlerarası Bir Yaklaşım” başlıklı seminer
30 Kasım 2023
Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesinde Yaratıcı Yönetmen Gökhan Yücel tarafından seminer verildi.
30 Kasım 2023
Anadolu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü ile Mülteci Destek Derneği (MUDEM) iş birliği ile “Cumhuriyetin 100. Yılında Mülteci Kadınlar ile Psikodrama”
29 Kasım 2023
Anadolu Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu’nun üçüncü Dış Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.
29 Kasım 2023
Anadolu Üniversitesi Kariyer Merkezi tarafından düzenlenen "Cumhuriyet ile Yaşıt Şeker Fabrikaları" adlı söyleşi Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Nasreddin Hoca Salonunda
29 Kasım 2023
Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi tarafından düzenlenen ''Cumhuriyet ve Kadın Hakları'' başlıklı konferans Edebiyat Fakültesi Turuncu Salonda gerçekleştirildi.
29 Kasım 2023
MAHYA Başkanı Necmettin Başkut ve beraberindeki heyet Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’a nezaket ziyaretinde bulundu.
28 Kasım 2023
Anadolu Üniversitesi Eskişehir Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü tarafından düzenlenen “’Pirge Bıçakları’ Profesyonel Bıçak Eğitimi ve Bıçak Kullanımı” semineri EMYO