Kampüs

12 Mayıs 2009
Bu yıl ilk kez düzenlenen “Anadolu Sanat Çalıştayı” 11 Mayıs Pazartesi günü düzenlenen açılış töreni ile başladı. Beş gün sürecek çalıştaya 44 sanatçı sunum ve sanat
12 Mayıs 2009
Myspace,Facebook gibi internet siteleri İngilizce okuma alışkanlıklarımıza yeni bir boyut kazandırdı
11 Mayıs 2009
Baharın gelişiyle birlikte birçok festivalde eğlenme fırsatı bulan öğrenciler, bu kez Eti’nin sponsorluğunda Anadolu Üniversitesi’ne gelen Eti-Fest’le eğlenceye doydular.
11 Mayıs 2009
Prof. Dr. Halil İbrahim Gürcan, "İlk kez iletişime geçilen kişiler hakkında ırkı, cinsiyeti, yaşı, yüz ifadesi, hareket ve duruşuna göre izlenimde bulunuyoruz"
11 Mayıs 2009
Anadolu Üniversitesi ve “Heinle” ortak bir seminer düzenleyerek Yabancı Diller Yüksek Okulu öğretim üyelerine teknolojinin dile etkisini anlattı.
11 Mayıs 2009
Genç Liderler ve Girişimciler Derneği’nin düzenlediği oturumların sonunda girişimlerde başarılı olabilmek için farklılaşmanın gerektiği sonucu çıktı.
11 Mayıs 2009
Öğrencilere, “Krizin Gülen Yüzü, Başarının Sırrı, Girişimcilik ve İş Planı, Pazarlama, Sıra Dışı İş Fikirleri ve MeslEkoloji” konularında eğitimlerin verildiği 8. JCI
11 Mayıs 2009
Üniversite- Sanayi Ortak Araştırma Merkezi tarafından bu yıl Anadolu Üniversitesi’nde düzenlenen Üniversite- Sanayi İşbirliği Ulusal Kongresi, üniversite- sanayi işbirliği alanında
10 Mayıs 2009
Anadolu Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu tarafından düzenlenen 6. Uçurtma Şenliği, küçükler kadar büyüklerin de yoğun ilgisi ile karşılaştı.
10 Mayıs 2009
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri aldıkları Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında gerçekleştirdikleri projeyle yardıma muhtaç olan hasta çocuklara destek oldular.
10 Mayıs 2009
Sivil Havacılık Yüksekokulu personeli "Eğitimcilerin Eğitimi" adı ile yürütülen eğitim programı sonunda düzenlenen törende sertifikalarını aldı