26 Aralık 2008
Edebiyat Fakültesi öğrencileri YILKOM’un düzenlediği Kantin Patisi ile doyasıya eğlendi.
25 Aralık 2008
Gönüllü Toplumsal Hizmetler Kulübü (GTHK) 24 Aralık’ta yeniyıl’ın gelişini Çoçuk Esirgeme Kurumu 100. Yıl Kız Yetiştirme Yurdu’nda kutladı.
25 Aralık 2008
“Verimlilik Yönetimi” konulu seminerde farklı sektörlerde görev alan iş insanları ve öğrenciler bir araya geldi. Etkinlik sonunda öğrencilere katılım belgeleri verildi.
25 Aralık 2008
Uzaktan eğitim sistemi ile öğretim yapan Açıköğretim Fakültesi, İktisat ve İşletme Fakültelerine İkinci Ek Yerleştirme ve 5806 Sayılı "Af" Kanunu'ndan yaralanmak isteyen adaylar için
25 Aralık 2008
Anadolu Üniversitesi Malzeme Bilimi Mühendisliği öğrencileri "Nanoteknoloji ve Uygulamaları" dersi kapsamında ileri teknolojiyi kullanarak yaptıkları ürün tasarımlarını sergilediler.
25 Aralık 2008
Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat öğrenciler Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Eskişehir halkına hazırladıkları “Durdurun Bu Felaketi !”
25 Aralık 2008
Okuma parçası ardından yapılan kelime alıştırmaları yeni öğrenilen kelimelerin akılda daha kalıcı olmasını sağlıyor.
24 Aralık 2008
Sivil Havacılık Yüksekokulu'nun yeni aldığı karla mücadele araçları, zorlu kış koşullarında havayolu trafiğinin aksamaması için çalışıyor.
24 Aralık 2008
Anadolu Üniversitesi’nin uzaktan eğitim sistemi ile öğretim yapan Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerine kayıtlı öğrencilerin 2008-2009 öğretim yılı kayıt yenileme
24 Aralık 2008
Inese Brants’in katılımcı olduğu workshop çalışmasına, seramik bölümü öğrencilerinin ilgisi yüksekti.
24 Aralık 2008
Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında, Porsuk Meslek Yüksekokulu ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri yaklaşık 100 ağacı toprakla buluşturdu