02 Aralık 2008
Anadolu Üniversitesi Rektörlük Senato Odası’nda yapılan seçim sonucunda Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü’nden Ali Sönmez, Öğrenci Konseyi Başkanlığı'na seçildi
02 Aralık 2008
Porsuk Meslek Yüksekokulu, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Rize'nin Ardeşen ilçesindeki ilköğretim okullarına yönelik bir çalışma yürüttü.
01 Aralık 2008
Gönüllü Toplumsal Hizmetler Kulübü 30 Kasım Pazar günkü düzenlediği Halis Toprak Çocuk Yuvası ziyarettinde çoçuklara sürpriz olarak Zevk-ü Vavelya müzik gurubunu götürdü.
01 Aralık 2008
Uluslararası Münih Film Okulları Festivali’ne 28 yıl sonra ilk kez bir Türk filmi katıldı. “6.45” adlı film dereceye giremedi ancak izleyenlerden olumlu tepkiler aldı.
01 Aralık 2008
Prof. Dr. Kaya Özsezgin sanatçı olmanın çok zor olduğunu belirterek emek vermeden, çalışmadan sanatçı olunamaz dedi.
01 Aralık 2008
Cumhuriyeti simgeleyebilecek 4 yasanın olduğunu söyleyen Prof. Dr. Toprak, siyasi, ekonomik, toplumsal ve kültürel olduğunu belirtti.
01 Aralık 2008
Kariyer Kulübü’nün düzenlediği “Kişisel Gelişim Zirvesi 2008” başlıklı etkinlikte, öğrenciler, “Güzel konuşma ve yazma, bireyler arası iletişim, motivasyon, girişkenlik, beden
01 Aralık 2008
Anadolu Üniversitesi Fotoğrafçılık Kulübü(ANFO) etkinliklerine devam ederek “Bir film çekseydiniz afişiniz nasıl olurdu?” konulu bir dia gösterisi gerçekleştirdi.
01 Aralık 2008
Eskişehir Meslek Yüksekokulu öğrencileri düzenlenen klavye yarışmasında klavyelerini konuşturdu
30 Kasım 2008
Akademi mezunlarının buluştuğu “Geleneksel Dayanışma Yemeği”nde davetliler keyifli saatler geçirdi.
30 Kasım 2008
Eğitimci Mehmet Auf "Karar verme-kararsızlık ve mutluluk" konulu seminerde öğrencilerle buluştu