30 Kasım 2008
Eğitimci Mehmet Auf "Karar verme-kararsızlık ve mutluluk" konulu seminerde öğrencilerle buluştu
30 Kasım 2008
Osmangazi Üniversitesi Pediatri Bölümünde tedavi gören çocuklar, Anadolu Üniversitesi’nden bir grup öğrencinin düzenlediği şenlik sayesinde kısa süreliğine de olsa hastalıklarından
29 Kasım 2008
Toplum Liderleri Geliyor eğitim programlarının son konuğu olan Prof. Dr. Tevfik Orbey, öğretmen adaylarına sevmenin ve sevilmenin meslek açısından çok önemli olduğunu söyledi.
29 Kasım 2008
Prof. Dr. Binnaz Toprak: “Türkiye’de kişi başına düşen gelir 25.000 dolar olsa, ben pek bir sorun kalacağını düşünmüyorum.”
28 Kasım 2008
Çatalhöyük Yerleşkesi’nde bulunan damga mühürler, Avrupa’da görülen ilk neolitik çağa ait mühürlerin atası olma özelliğini taşıyor.
28 Kasım 2008
Sahne Sanatları Bölümü öğrencilerine hareket sistematiği kazandırmak amacıyla aikido dersleri veriliyor
28 Kasım 2008
Doç. Dr. Axel Knicker ve Doç. Dr. Serge Roy kassal aktivasyonlar ile ilgili farklı alanlardaki çalışmalarını öğrencilerle paylaştı.
28 Kasım 2008
“İş Dünyası’nda Mühendislik” adlı seminere konuşmacı olarak katılan Sabri Topçu ve Asuman Altaç; öğrencilere işe alım süreçleri, staj yapmanın avantajları ve Eczacıbaşı
27 Kasım 2008
Dj Geveze, Sinema Anadolu'da düzenlenen etkinlikte öğrencilere kahkaha dolu anlar yaşattı.
27 Kasım 2008
Altıncısı düzenlenen Lezzet Günleri’nde, misafirlere Antep Mutfağı’ndan örnekler sunuldu
27 Kasım 2008
Kasım ayı içerisinde İstanbul’da düzenlenen 3. Uluslararası İstango Ritual tango festivalinde Eskişehir’den ve Anadolu Üniversitesi Dans Kulübü’nden dansçılar katıldı.