Kampüs

23 Ekim 2008
Anadolu Üniversitesi'nin ev sahipliğini yaptığı 12. Uluslararası İngilizce Eğitimi Derneği Konferansı sona erdi.
23 Ekim 2008
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Lisans Programı ve Bilgi Yönetimi Ön Lisans Programı kayıt yenilemeleri devam ediyor.
23 Ekim 2008
Anadolu Üniversitesi’nin Açıköğretim Fakültesi Okulöncesi ve İngilizce Öğretmenliği Lisans Programları Türkiye’deki öğretmen açığının kapatılmasında etkin bir rol oynuyor.
23 Ekim 2008
Küresel ısınma, çevre kirliliği, doğanın korunması gibi konularda üniversite öğrencileri arasında bilinç oluşturmayı ve bu sorunların çözümüne katkı sağlamayı amaçlayan Doğa
22 Ekim 2008
Anadolu Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi'nde Mimarlık Haftası kapsamında, İletişim Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin hazırladığı “mimari” konulu belgesel film
22 Ekim 2008
Anadolu Üniversitesi Su Altı Kulübü tarafından düzenlenen eğitim seminerinde, dalış sporuyla ilgili teorik bilgiler verildi, temel dalış donanımları tanıtıldı.
22 Ekim 2008
Ünlü tasarımcı Adnan Serbest: “Bir şeye karşı çıkın! Doğru veya yanlış”
22 Ekim 2008
Anadolu Üniversitesi'nin ilgi çeken kulüplerinden biri olan Modern Dans Grubu, yeni dönem tanışma toplantısını yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.
22 Ekim 2008
Anadolu Üniversitesi'nin misafiri; Türk sanatına kazandırdığı sayısız edebi eserle tanınan, son dönemde kaleme aldığı Şu Çılgın Türkler adlı kitabı ile popüler anlamda üne
21 Ekim 2008
Prof. Nursel Onat, “Mimarlık mesleği, elini aklının kontrolünde kullanabilen kişilerin yaptığı yapıdır.”
21 Ekim 2008
Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı(TEGV) Eğitim Fakültesi’nde gerçekleştirilen toplantıda, öğrencileri gönüllü olmaya davet etti.