06 Ekim 2008
Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklâmcılık Bölümü öğrencileri “Rekatlon”da yaratıcılıklarını kanıtladı.
06 Ekim 2008
Taze ve doğal bir süt ürünü olan kefirin tadı ve lezzeti ayrana benzemektedir ve yoğurtta bulunan probiyotik (dost bakteriler ) gibi yararlı mayaları içermektedir
26 Eylül 2008
Yard. Doç. Dr. Gökçe Yüksek'in yaptığı çalışmada, yüzen ada projesinin turizm sektörü için ilgi görecek bir alan olduğu sonucuna varıldı.
26 Eylül 2008
Yard. Doç. Dr. Nadide Karkıner, 1990 yılından sonra yeniden önem kazanan Türkiye’deki köy sosyolojisi üzerine çalışmalar hakkında bilgi verdi.
26 Eylül 2008
Ramazan Bayramı öncesi düzenlenen törende Rektör Prof. Dr. Fevzi Sürmeli, Anadolu Üniversitesi mensuplarının bayramını kutladı.
26 Eylül 2008
Çekimleri Yunus Emre Kampüsü'nde devam eden yönetmenliğini Ali Özgentürk'ün yaptığı Adalet filminde Anadolu Üniversitesi öğrencileri de görev alıyor.
26 Eylül 2008
Bilgi ve Zeka Oyunları Kulübü bünyesinde barındırdığı 4 farklı oyun ile öğrencilere keyifli vakit geçirme fırsatı sunuyor.
26 Eylül 2008
1998 yılından bu yana faaliyetini sürdüren Genç Pazar yeni öğretim yılının ilk açılışını 26 Eylül Cuma yaptı.
25 Eylül 2008
Doç. Dr. İbrahim H. Diken, “Başarıya İlk Adım” adlı erken eğitim programının Türkiye’de anti sosyal davranışları önlemeye yönelik sistematik ilk ve tek program olarak çok güzel
25 Eylül 2008
Anadolu Üniversitesi Uluslar arası İlişkiler Birimi, Erasmus öğrencileri için düzenlediği 3 günlük oryantasyon programını Hoş geldin Partisi ile tamamladı.
25 Eylül 2008
İki Eylül Kampusu’nda bulunan BESYO Spor Tesisleri herkesi spor yapmaya davet ediyor.