16 Nisan 2008
Anadolu Üniversitesi’ne konuk olan Yazar Bilal Şimşir, cumhuriyetimizin Türk toplumuna kazandırdıklarına değindi.
16 Nisan 2008
Anadolu Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu öğretim elemanlarından Okutman Murat Polat, sınav kâğıtları üzerinde hata düzeltmenin o kâğıtları okuyan başka okuyucuların
16 Nisan 2008
Öğrenci ve öğretim elemanı değişim programlarını başarıyla uygulayan üniversitemiz, bir dünya değişim programının ikinci dönemine girmeye hazırlanıyor.
16 Nisan 2008
Anadolu Üniversitesi ile Türk Hava Yolları arasında yapılan protokolle Türkiye’de ilk defa, mezun olan pilotlar ve kabin görevlileri THY çatısı altında eğitim alarak işe başlayacak.
15 Nisan 2008
Anadolu Üniveristesi Senfoni Orkestrası 15 Nisan akşamı Halk Bilim Araştırmaları Merkezi Salon 2003 ‘te Klasik Müzik Resitali düzenledi.
15 Nisan 2008
Birleşmiş Milletler Yüksek Komiserliği (BMMYK)Türkiye Temsilciliği ve Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi işbirliği ile gerçekleşen “Sığınma Konularının Yerel
15 Nisan 2008
Çağdaş Eğitim Kulübü’nün üstlendiği “Rönesans Kitap Kampanyası” Bahar dönemi sonuna kadar devam edecek.
14 Nisan 2008
“İnternet Haftası” kapsamında, internet ortamındaki hukuki sorunların uzmanlar tarafından farklı açılarla ele alındığı “ İnternet ve Hukuk” konulu bir sempozyum düzenlendi.
14 Nisan 2008
Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu’nun düzenlediği ve Duygu Kayaalp’ın konuşmacı olarak katıldığı turizm semineri büyük ilgi gördü.
14 Nisan 2008
Borabey Göletinin çevresi Anadolu Üniversitesi öğrenci ve öğretim elemanlarının diktikleri fidanlarla yeşeriyor. Fen Fakültesi Matematik Bölümü’nün her yıl düzenlediği "Ağaç
14 Nisan 2008
Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksek Okulu, Turizm Haftası’nı tatlı ikramları ile kutladı.