07 Nisan 2008
Sümertaş, “Bu çalışmamda ülkemizin ekonomik koşulları nedeni ile var olan konut açığını kapatmak üzere, hızlı ve ekonomik bir uygulama olarak yapılmakta bulunan toplu konut
05 Nisan 2008
Özbudun: "tasarımcı olmak istiyorsanız sürekli üretmeniz gerekir"
04 Nisan 2008
Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında Doç. Dr. Verda Canbey Özgüler, on üç öğrencisiyle birlikte oyuncak toplama projesini hayata geçiriyor
04 Nisan 2008
5 Nisan Avukatlar Günü, savunma hakkının uygulayıcıları avukatların ilk defa örgütlenişini kutladıkları ve sorunlarını paylaştıkları bir gün olmasıyla önem taşıyor.
04 Nisan 2008
Pegasus Havayolu İşletmesi Anadolu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu’nda görev yapan 12 personele ücretsiz "İnsan Faktörleri Eğitimi" verecek
03 Nisan 2008
Erasmus Kulübü Başkanı Ezel Gündoğdu, tüm kulüp arkadaşlarını ve yeni üye olacakları “II. International Day” organizasyonu için aktif bir şekilde çalışmaya davet etti.
03 Nisan 2008
G. Doğan Görsev’in Anadolu Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Merkezi’ne bağışladığı ve sayıları 1100ün üzerinde çok değerli sanatçıların 6600 eserinin yer aldığı
03 Nisan 2008
Menopozun kadınlar için kaçınılmaz olduğunu, osteoporozun ise kalsiyum ve D vitamini gibi çok sayıda faktörle engellenebiliyor. Sigara ise hem menopozu hem de osteoporozu olumsuz etkiliyor.
03 Nisan 2008
İnönü Zaferlerinin 87'inci yıldönümü Bilecik ve Eskişehir'de Düzenlen törenlerle kutlandı
03 Nisan 2008
Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu öğrencileri "Eğitim Seminerleri"ne devam ediyor.
03 Nisan 2008
Eskişehir turizminin giderek geliştiğini söyleyen Prof. Dr. Mustafa Çakır, turizmde büyümenin en önemli unsurlarından birini “kültürün pazarlanması” şeklinde tanımladı.