24 Mart 2008
Marketin Anadolu Kulübü "Kampuste Marketing'in" bu yıl üçüncüsünü düzenliyor.
24 Mart 2008
Anadolu Üniversitesinin ev sahipliği yapacağı Türkiye’nin Avrupa Birliğine Katılım Sürecinde Özel Sektör başlıklı konferansta, Türkiye’nin Avrupa Birliğine katılım sürecinin
24 Mart 2008
Yeni Araştırmalar Işığında Neolitik Dönem Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi Kırmızı Salonda konuşuldu.
24 Mart 2008
Doç. Dr. Cavkaytar, ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarında artan şiddet olaylarının davranış bozukluğu olan bireyler için okul öncesinden başlayarak ilköğretim ve ortaöğretim
24 Mart 2008
Anadolu Üniversitesi Eskişehir Meslek Yüksekokulu Geleneksel Lezzet Günleri’nde konuklara Meksika Mutfağı’ndan örnekler sunuldu.
24 Mart 2008
İletişim Bilimleri Fakültesi Sinema- Tv öğrencisi Emre Özler’in düzenlediği Musaözü-Fidanlık bisiklet gezisi öğrencilerin katılımıyla haftasonu gerçekleşti.
21 Mart 2008
Do. Dr. Necmi Karul “Neolitik dönemin ortaya çıkışı ve yansımaları teknolojik ve sosyal açıdan toprak parçaları üzerinde farklı zamanlarda ve şekillerde ortaya çıkmıştır”
21 Mart 2008
Yard. Do. Serdar Göncü “2030 yılında nüfusu 80 milyona ulaşacak olan Türkiye, kişi başına düşen 1100 metreküp su miktarıyla, su sıkıntısı çeken bir ülke durumuna gelecektir”
21 Mart 2008
3D Animasyon ve Görsel Efekt Tasarımcısı Emre Şan, turne kapsamında geldiği Anadolu Üniversitesi’nde öğrencilere compositing programı After Effects’i anlattı.
21 Mart 2008
Anadolu Üniversitesi’nde gerçekleştirilen Nevruz Yemeği’ne, Afganistan’dan Gine’ye kadar 42 ülkeden 413 yabancı uyruklu öğrenci katıldı. Yemekten sonra gerçekleştirilen efe
20 Mart 2008
Şan: “Amacım, sektöre adım atacak kişilerin doğru adım atmasını, ne yapmak istediklerini bilerek, bu doğrultuda kararlar vererek kariyer yapmalarını sağlamak”