16 Nisan 2022
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Lise Bölümü 12. sınıf öğrencisi Ada Canata, ABD'deki Berklee College of Music'te tam burslu öğrenim görme hakkını kazandı.
16 Nisan 2022
“Hayata Bağlı Ol” konulu afiş tasarımı yarışmasında dereceye giren, tasarımları sergilenen ve yarışmaya katılan öğrencileri için ödül töreni düzenledi.
13 Nisan 2022
Devlet Konservatuvarı tarafından düzenlenen Piyano Günleri’nde dünyaca tanınmış piyanist ve müzisyenler; konser, masterclass ve seminer etkinliklerinde bulunacak.
09 Nisan 2022
Üniversitemiz İletişim Bilimleri Fakültesi öğrencisi Bilge Çapa, 32. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışması'ndan ödülle döndü.
08 Nisan 2022
Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Opera ve Bale Salonu'nda “Çetin Işıközlü 50. Sanat Yılı Konseri” gerçekleştirildi.
08 Nisan 2022
Anadolu Üniversitesi, 12. Uluslararası Hisarlı Ahmet Sempozyumu tanıtım etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘Hayal Şarkıları - Karagöz Musikisi Konseri’ne ev sahipliği yaptı.
23 Mart 2022
Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi (İBF), Fikret Otyam koleksiyonuna ait fotoğrafların yer aldığı sergiye ev sahipliği yaptı.
23 Mart 2022
Türkiye’de üç büyük kent dışında ilk üniversite müzesi olma özelliği taşıyan Anadolu Üniversitesi Çağdaş Sanatlar Müzesi, sergilediği eserler ve müze koleksiyonuyla
23 Mart 2022
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Ergin Orbey Sahnesi Beşinci Frank oyununa ev sahipliği yaptı.
23 Mart 2022
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Türk Müziği Bölümü tarafından düzenlenen “Âşık Veysel Şatıroğlu’nu Anma Konseri” Öğrenci Merkezi Salon 2016’da gerçekleştirildi.
18 Mart 2022
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı tarafından gerçekleştirilen “Akustik ve Elektroakustik Kompozisyon Konseri”, Devlet Konservatuvarı Koral Çalgan Salonu’nda gerçekleştirildi.