23 Mart 2022
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Türk Müziği Bölümü tarafından düzenlenen “Âşık Veysel Şatıroğlu’nu Anma Konseri” Öğrenci Merkezi Salon 2016’da gerçekleştirildi.
18 Mart 2022
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı tarafından gerçekleştirilen “Akustik ve Elektroakustik Kompozisyon Konseri”, Devlet Konservatuvarı Koral Çalgan Salonu’nda gerçekleştirildi.
18 Mart 2022
Anadolu Üniversitesi Marketing Anadolu Kulübü tarafından düzenlenen “Woman in Marketing” etkinliği, Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Salon 2016’da gerçekleştirildi.
18 Mart 2022
Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde (TÜDAM) “Batı ve Doğu Sazları ile Aryantiklerden Türkülere Konseri” düzenlendi.
17 Mart 2022
Türkiye’de de tek olma özelliğine sahip Anadolu Üniversitesi Eğitim Karikatürleri Müzesi kurulduğu yıldan beri önemli çalışmalara imza atıyor.
11 Mart 2022
Eskişehir’deki pek çok önemli kurum için kullanılan Anadolu Üniversitesi Cumhuriyet Tarihi Müzesi, toplumsal belleğimizi canlı tutmaya devam ediyor.
08 Mart 2022
GMK) tarafından gerçekleştirilen ve grafik tasarım alanında Türkiye’deki en önemli sergi olan “40. Grafik Tasarım Sergisi” Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.
28 Şubat 2022
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü tarafından “Oda Müziği Konseri” düzenlendi.
25 Şubat 2022
“Anadolu Müzik Topluluğu Konseri", Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi(AKM) Opera ve Bale Salonu’nda gerçekleştirildi.
23 Şubat 2022
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü tarafından düzenlenen "Klarnet ve Piyano Konseri" Koral Çalgan Salonu'nda gerçekleştirildi.
22 Şubat 2022
Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü, sanatseverler için bir adım daha atmaya hazırlanıyor.