28 Aralık 2021
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencileri tarafından Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Opera ve Bale Salonu’nda “Yeni Yıla Merhaba Konseri” düzenlendi.
27 Aralık 2021
Münir Nurettin Selçuk’un 40. ölüm yıl dönümüne özel “Münir Nurettin Selçuk’u Anma Konseri” düzenlendi.
27 Aralık 2021
Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü öğretim elemanı Arş. Gör. Dr. Gizem Öncelen, akademik çalışmalarının yanı sıra roman yazarı olarak ilk eserini
24 Aralık 2021
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Gençlik Senfoni Orkestrası tarafından AKM Opera ve Bale Salonu’nda “Yeni Yıl Konseri” düzenlendi.
22 Aralık 2021
“Yunus Emre ve Türkçe Yılı” kapsamında, "Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Hediyelik Eşya Yarışması Sergisi” ve “Yunus Emre Temalı Uluslararası Lületaşı Heykel Sempozyumu
21 Aralık 2021
Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Bilim Kültür ve Sanat Merkezi’nde “Yunus Emre Afişleri Sergisi” açıldı.
21 Aralık 2021
Bu yıl 13.’sü düzenlenen İstanbul Edebiyat Festivali’nde Anadolu Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Gökhan Tunç, Çağdaş Mesnevinin Peşinde adlı çalışmasıyla ödüle
20 Aralık 2021
“Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Hediyelik Eşya Yarışması” ve “Yunus Emre Uluslararası Lületaşı heykel Sempozyumu” sergileri 21 Aralık Salı günü Anadolu Üniversitesi'nde
20 Aralık 2021
18 Aralık Uluslararası Göçmenler Günü Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen etkinlikle kutlandı.
17 Aralık 2021
Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Bilim Kültür ve Sanat Merkezi (TÜDAM); Çini İşlemeciliği, Bağlama, Seramik ve Türk Sanat Müziği kursu düzenliyor.
13 Aralık 2021
Bu yıl 21.kez düzenlenen ve Türkiye’nin tek üniversite kimlikli festivali olan Eskişehir Uluslararası Film Festivali Sinema Kültürüne Katkı Ödülleri ile kapanışını gerçekleştirdi.