15 Mart 2010
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Uygulama Sahnesi’nde prömiyeri yapılan oyun izleyiciden tam not aldı.
15 Mart 2010
İç Mimarlık Bölümü, Maket Yapım Teknikleri dersi kapsamında öğrencilerin ürettikleri küp,koltuk, merdivenler ve sandalyelerin yer aldığı çalışmalar güzel sanatlar fakültesi
14 Mart 2010
Amatör caz gruplarını Eskişehirlilerle buluşturan 8. Amatör Caz Müzisyenleri Festivali, ODTÜ Caz Orkestrası konuk etti.
14 Mart 2010
Anadolu Üniversitesi Caz Kulübü tarafından düzenlenen 8. Amatör Caz Müzisyenleri Festivali’nin son gününde Soundjunction grubu caz severlerle buluştu.
13 Mart 2010
Geçtiğimiz şubat ayında hayatını kaybeden Yard. Doç. Saida Kassoumova anısına düzenlenen konsere öğretim elemanları ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.
12 Mart 2010
Bu yıl 8’incisi düzenlenen ve genç müzisyenlerin yeteneklerini sergilediği Amatör Caz Müzisyenleri Festivali, Turiya’nın verdiği konser ile devam etti
12 Mart 2010
Amatör caz gruplarına sahne şansı tanıyarak hem müzisyenlere hem de cazseverlere keyifli zamanlar yaşatan festivalin konuk ettiği ekiplerden biri de Konya’dandı.
10 Mart 2010
Profesyonel caz müzisyenlerini aratmayan gece “8. Amatör Caz Müzisyenleri Festivali” açılış gecesinde yaşandı.
09 Mart 2010
Dünya Kadınlar Günü Konseri'nde kadınlar başroldeydi
09 Mart 2010
Haverfort ve Bryn Mawr Kolejleri’nin Oda Korosu ve Anadolu Üniversitesi Konservatuvarı Opera Ana Sanat Dalı Korosu dinleyenlere müzik ziyafeti çekti