19 Nisan 2009
Halk Dansları Topluluğu'nun geleneksel olarak düzenlediği “Bahar Gösterisi” Anadolu’yu coşturdu
19 Nisan 2009
İletişim Bölümü öğrencilerinin ders kapsamında düzenlemiş olduğu organizasyon Yahya Kemal Beyatlı “Kendi Gök Kubbemiz Altında” söyleşisi ve konseri izleyicileri geçmişe
17 Nisan 2009
Bağlama Virtüözü Erdal Erzincan, "Türk Halk Müziği eserlerini seslendirip, ustaları hatırlattığım için onur duyuyorum" dedi
16 Nisan 2009
Azeri karikatüristin birbirinden farklı karikatür çalışmalarından oluşan sergisi Eskişehirlilerle buluştu.
15 Nisan 2009
Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu Başkanı İbrahim Hakkıoğlu, Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu’nun davetlisi olarak Anadolu Üniversitesi’nde konferans verdi.
15 Nisan 2009
Eğitim Fakültesi öğrencileri açtıkları " Dörtlü Sergi"de deneysel tipografi çalışmalarını sanatseverlerle buluşturdu.
11 Nisan 2009
Avrupa Öğrencileri Forumu Kulübü (AEGEE Eskişehir), Dans Kulübü’nün ortaklaşa düzenlediği Latin Fest 09 Anadolu Üniversitesi Salon 2003’te 11 Nisan Cumartesi açılış kokteyli ile
10 Nisan 2009
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları “Karanlığın Ötesinden Gelen Sesler” ile perdelerini açtı.
10 Nisan 2009
Anadolu Üniversitesi Fotoğraçılık Kulübü öğrencilerinin çektiği fotoğraflar "Yolculuk" adlı video gösterimi ile sergilendi.
10 Nisan 2009
Anadolu Üniversitesi Karikatür Kulübü, “Pixar Kısa Filmler Koleksiyonu” adlı etkinliğiyle animasyon filmlere ilgi duyanları biraraya getirdi.
Necip Celal Andel’in doğumunun 101. yılı şerefine anma konseri düzenlendi