11 Şubat 2009
“Kültürlerarası Hoşgörü Karikatür Sergisi” uyumlu bir şekilde birlikte yaşam dileğiyle açılışını gerçekleştirdi
10 Şubat 2009
Uluslararası Eskişehir Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali'nin 4.sü, birbirinden güzel etkinlikleri ile açılışını gerçekleştirdi.
10 Şubat 2009
Sergide, Yard. Doç. Selçuk Yılmaz, Yard. Doç. Rahmi Atalay, Öğr. Gör. Nurbiye Uz, Araş. Gör. Ceylan Öztürk ve Araş. Gör. Soner Özdemir’e ait toplam 19 eser sergileniyor
10 Şubat 2009
“Sosyal Bütünleşme Projesi” kapsamındaki “cam füzyon ve slumping uygulamaları” eğitiminde, katılımcılar cam sanatının iki tekniğiyle tanıştı.
08 Şubat 2009
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın sergilediği “Küçük Prens” adlı çocuk oyununun prömiyeri minik seyircilerle buluştu.
02 Şubat 2009
Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından Anadolu Üniversitesi akademik personeli için düzenlenen “Sosyal Bütünleşme Projesi” kapsamındaki eğitimler tüm hızıyla devam ediyor.
02 Şubat 2009
Anadolu Üniversitesi akademik personeli için düzenlenen “Sosyal Bütünleşme Projesi” etkinliklerinde, öğretim üyeleri hem öğretici hem de eğlenceli zaman geçiriyor
30 Ocak 2009
Senfoni Orkestrası tarafından düzenlenen konserde obua ve piyanonun buluşması dinleyenleri büyüledi.
28 Ocak 2009
Eskişehirli karikatüristlerin bir araya geldiği sergide 12 sanatçının 56 eseri yer alıyor
25 Ocak 2009
Altan erkekli: “Çocuk bir ülkenin en önemli gelişim kaynağının tomurcuğudur. Sanatın anaokulundan itibaren kendini ifade edecek bireylerle birlikte olması gelişmiş ülkelerin en büyük
24 Ocak 2009
Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Zehra Çobanlı: “ Şehir içinde de eserlerimizi Eskişehirlilerle paylaşmanın bir sorumluluk olduğunu düşünüyoruz.”