21 Nisan 2008
Anadolu Üniversitesi Modern Dans Topluluğu “Aksak” adlı gösterileriyle izleyenlerden büyük alkış aldı.
18 Nisan 2008
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzik Bölümü Öğretim Görevlisi Erika Farkas’ın öğrencisi Volkan Şahan Klasik Müzik Resitali verdi
18 Nisan 2008
Mizah Üretenler Derneği Prof. Atila Özer’in çizdiği karikatürü ve üç boyutlu hale getiren Yard. Doç. Sadettin Aygün'ü ödüle layık gördü
17 Nisan 2008
Anadolu Üniversitesi Halkbilim Araştırmaları Merkezi’nin düzenlediği Türk Sanat Müziği Konseri, 17 Nisan Perşembe akşamı gerçekleşti
17 Nisan 2008
Köy Enstitüleri’nin kuruluş yıldönümü 17 Nisan Perşembe günü Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi Salon Anadolu’da düzenlenen bir törenle kutlandı.
16 Nisan 2008
Eskişehir’e eserler bırakmış, hizmet vermiş kişilerin portrelerini konu alan çalışmalarının yer aldığı Namık Kemal Kaçın’ın “ Eskişehir’de İz Bırakanlar” sergisi
16 Nisan 2008
Halk müziğine gönül veren müzisyenler dinleyicilere duygu dolu bir gece yaşattı.
16 Nisan 2008
Washington & Lee Anadolu Üniversitesi’ndeki konserinde farklı ve eşsiz müziğiyle büyük beğeni topladı ve alkışlar susmak bilmedi.
15 Nisan 2008
Sinema Kulübü ünlü müzisyenlerin ve grupların hayatlarının konu alındığı eşsiz filmeri beğeniye sunuyor.
14 Nisan 2008
Üniversitesi Halkbilim Araştırmaları Merkezi’nin düzenlediği Anadolu Modern Türk Müziği Topluluğu Bahar Konseri, 14 Nisan Pazartesi akşamı gerçekleşti
14 Nisan 2008
25. Uluslararası Ankara Müzik Festivali kapsamında gerçekleştirilen blues çalıştayında “Bettie Mae Fikes Blues Grubu” öğrenciler ile birlikte caz müziğinden örnekler sergilediler.