08 Nisan 2008
Grafik ve Animasyon Bölümü’nde öğrenim gören 2 öğrenci ilk kişisel sergilerini açarak eserlerini sanatseverler ile paylaştılar.
07 Nisan 2008
Anadolu Üniversitesi Senfoni Orkestrası Tarafından düzenlenen Klasik müzik resitali, sanatseverleri etkisinde bıraktı
07 Nisan 2008
Müjdat Gezen’in Rıfat Ilgaz’ın Hababam Sınıfı adlı eserinden esinlenerek yazdığı Sınıf Bunadı Sinema Anadolu’da sahnelendi.
05 Nisan 2008
‘Anadolu Üniversitesi’nin 50. Yılı Kutlama Konseri’ 5 Nisan’da Gülsin Onay’ın verdiği resitalle gerçekleştirildi.
05 Nisan 2008
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Çalgı Yapım Bölümü “ Antik ve Klasik Yaylı Çalgılar” konulu bir sergi düzenledi.
04 Nisan 2008
4 Nisan Cuma akşamı gerçekleşen konserde ilk solo performansını sergileyen Ruba Pekdemir, klasik müzik severlerin beğenisini topladı
03 Nisan 2008
Tiyatro Anadolu’nun yeni oyunu Deli Dumrul, kullanılan biçim ve üslupla farkını ortaya koyuyor. Oyun, Eskişehir’in ilçelerini, köylerini de gezecek. Kullanılan üslupla burada yaşayan
02 Nisan 2008
‘Küresel Isınma’ karikatür sergisi’nde dünya karikatüristlerinin eserleri yer alıyor.
01 Nisan 2008
Anadolu Üniversitesi Senfoni Orkestrası 1 Nisan akşamı Halk Bilim Araştırmalar Merkezi Salon 2003’te Klasik Müzik Resitali düzenledi.
31 Mart 2008
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı 3. sınıf öğrencilerinin rol aldığı Marat-Sade, Ankara Devlet Tiyatrosu’ndan Harun Özer tarafından yönetildi
31 Mart 2008
‘Uyandırma Servisi’ performansı ile insanların zamana olan duyarlılığının artırılması amaçlanıyor.