16 Mart 2008
ASO etkinlikleri çerçevesinde 14 Mart Tıp Bayramı kutlandı.
15 Mart 2008
Amatör Caz Müzisyenleri Festivali kapsamında müzikseverlerle buluşan Bozlak Trio grubu “Bu festival caz müzisyenlerinin kendini gösterebilmesi için düzenlenmiş önemli bir organizasyon”
15 Mart 2008
İstanbul Efendisi 17 Mart'ta Tepebaşı Sahnesi’nde tiyatro severlerle buluşacak
14 Mart 2008
Evrim Yapıcılar "Bu festival sayesinde ritmimizi, kendi saundumuzu yaratabileceğimiz ve bunu tanımlayabileceğimiz bir sahnemiz oldu"
13 Mart 2008
Anadolu Üniversitesi Senfoni Orkestrası 13 Mart Perşembe günü Anadolu Üniversitesi'nin kuruluşunun 50. yılı kutlamaları kapsamında bir konser verdi.
13 Mart 2008
Çizim yaşamı boyunca “gözden kaçanlarla, göze batanları” çizen Tan Oral’ın 50. Sanat Yılı Sergisi’nin açılışına katılım yoğundu
12 Mart 2008
6. Amatör Caz Müzisyenleri Festivali, Sarp Maden Trio’nun açılış konseri ile başladı. Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fevzi Sürmeli’nin de katıldığı konserde, pek çok
12 Mart 2008
Anadolu Üniversitesi Senfoni Orkestrası (ASO) Yaylı Çalgılar Dörtlüsü oda müziği ile sanatseverlerin karşısındaydı.
11 Mart 2008
Keman virtüözü ve besteci olan iki sanatçı E. Ysaye ve P.d. Sarasate’in anısına düzenlenen konserde sanatçıların notaları yeniden hayat buldu.
11 Mart 2008
Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü son sınıf öğrencilerinin proje sergisi farklı tasarımlarıyla dikkat çekiyor.
11 Mart 2008
Uluslararası Beyin Haftası kapsamında yapılan ve artık geleneksel hale gelen 5. Mimarlık öğrencileri sergisinde Anadolu Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü