09 Nisan 2007
Tülay German'dan Cem Karaca'ya, Ersen ve Dadaşlar'dan Mogollar'a Anadolu Rock müziği tarihini mercek altına alan belgesel film, Anadolu Üniversitesi Rock Kulübü tarafından düzenlenen
06 Nisan 2007
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Numan Arslan’ın çalışmaları Vestel Sanat Galerisi’nde sergileniyor.
05 Nisan 2007
Başkent baharına renk katan 24. Uluslararası Ankara Müzik Festivali, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ile eşi Semra Sezer'in de izlediği açılış konseriyle başladı.
30 Mart 2007
Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Atilla Atar’ın çalışmalarından oluşan sergi Ankara Atlas Sanat Galerisi'ndeydi.
30 Mart 2007
Dünyaca ünlü Alman caz piyanisti Holger Mantey, "Açıklamalı Caz Konseri" ile Anadolu Üniversitesi'nde sahne aldı
29 Mart 2007
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı iki deneyimli ismin sunduğu bir konser düzenledi
29 Mart 2007
Sergide yer alan eserler, Marmara Üniversitesi Tekstil Sanatları Bölümü öğretim elemanları ve öğrencilerine ait.
29 Mart 2007
Geçtiğimiz 6 yılda Kapadokya Ürgüp Karikatür Yarışması’nda ödüle değer görülen karikatürler, Eğitim Karikatürleri Müzesi’nde.
27 Mart 2007
27 Mart Dünya Tiyatro Günü, Anadolu Üniversitesi’nde düzenlenen etkinliklerle kutlandı
26 Mart 2007
Anadolu Üniversitesi Türk Sanat Müziği Öğretim Üyeleri Korosu, dinleyeleri büyüledi.
26 Mart 2007
Uzakdoğu Filmleri dört gün boyunca Sinema Anadolu'da