Spor

04 Mayıs 2018
“Türkiye Basketbol Federasyonu: Yapısı ve İstihdam Olanakları” toplantısı 4 Mayıs Cuma günü Spor Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
04 Mayıs 2018
35. Geleneksel Bahar Şenlikleri Spor Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Voleybol Turnuvasında kupalar sahiplerini 3 Mayıs Perşembe günü buldu.
04 Mayıs 2018
"Rekabetçi Spor Örgütlerinde Spor Yöneticisinin Rolü" paneli, 3 Mayıs Perşembe günü İki Eylül Kampüsü Spor Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
02 Mayıs 2018
Anadolu Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen “Profesyonel Basketbol Antrenörlerinin Gözünden Türkiye’de Basketbol ve Spor” konferansı 2 Mayıs Çarşamba günü
30 Nisan 2018
Anadolu Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığının düzenlediği Personel Halı Saha Futbol Turnuvasının final müsabakası, 30 Nisan Pazartesi günü gerçekleştirildi.
24 Nisan 2018
Spor Bilimleri Fakültesinin düzenlediği "Sporda Zihinsel Antrenman" konulu panel ve workshop 20 Nisan Cuma günü Spor Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.
19 Nisan 2018
İletişim Tasarımı ve Yönetimi Bölümü proje dersi kapsamında gerçekleştirilen “Spor İletişimi Günleri”, 18 Nisan Çarşamba günü İletişim Bilimleri Fakültesi Frig Salonu’nda
19 Nisan 2018
Anadolu Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen “Türk Futbolunun Potansiyeli ve Mevcut Durum Analizi” konferansı, 18 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirildi.
19 Nisan 2018
“Wing Tsun-2 Workshop”, 18 Nisan Çarşamba günü Anadolu Üniversitesi İki Eylül Kampüsü Stadyum’unda gerçekleştirildi.
04 Nisan 2018
Anadolu Üniversitesi Kick Boks Takımı, Antalya’da gerçekleşen Türkiye Üniversiteler Kick Boks Şampiyonası’ndan madalya ile döndü.
02 Nisan 2018
Anadolu Üniversitesi “35. Bahar Şenlikleri Spor Etkinlikleri”, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi ve Fen Fakültesi arasında oynanan Basketbol Erkekler maçı ile 2 Nisan Pazartesi günü