Açıköğretim

02 Ağustos 2019
Anadolu Üniversitesi Eurodesk Temas Noktası tarafından Avrupa Dayanışma Programı ve diğer gönüllülük projeleri hakkında toplantı gerçekleştirildi.
19 Temmuz 2019
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Batı Avrupa Programı yaz okulu kayıtları, 22 Temmuz Pazartesi günü başlıyor.
12 Temmuz 2019
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi öğrencisi İrem Yaman, 30. Dünya Üniversiteler Yaz Spor Oyunları'nda altın madalyanın sahibi olarak ülkemize ve Anadolu Üniversitesine büyük
11 Temmuz 2019
Mesleki ve kişisel gelişimine katkı sağlamak isteyen herkese yeni bir kapı açma fırsatı sunan Anadolu Üniversitesi, e-Sertifika Programlarının başvuru tarihi 17 Temmuz Çarşamba gününe
28 Haziran 2019
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültesi yaz okulu kayıtları yoğun talep üzerine 5 Temmuz Cuma gününe kadar uzatıldı.
25 Haziran 2019
Anadolu Üniversitesi tarafından 24 Haziran Pazartesi günü 3. Engelsiz Açıköğretim Çalıştayı düzenlendi.
23 Haziran 2019
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri yaz okulu kayıtları 24 -28 Haziran tarihleri arasında yapılacak.
21 Haziran 2019
AKADEMA ve e-Sertifika programlarını başarı ile tamamlayarak sertifikalarını almaya hak kazanan öğrenciler, Anadolu Üniversitesi’nin eğitimde sınırları ortadan kaldırdığına vurgu
21 Haziran 2019
AKADEMA; güzel sanatlardan sosyal bilimlere, sağlıktan çalgı eğitimi ve müziğe kadar farklı kategorilerde, dileyen herkese nitelikli öğrenme imkânı sunuyor.
21 Haziran 2019
Anadolu Üniversitesince Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da başlatılan Açıköğretim Sistemi dijital eğitim platformu tanıtıldı.
18 Haziran 2019
AKADEMA ve e-Sertifika programlarını başarıyla tamamlayan öğrencilere belgeleri düzenlenen törenle verildi.