Açıköğretim

17 Ocak 2024
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi tarafından düzenlenen “Yapay Zekâ Okuryazarlığı” başlıklı seminer, Açıköğretim Fakültesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.
10 Ocak 2024
Türkiye Ulusal Ajansı tarafından Stratejik Ortaklık ve Yenilik Paylaşımı çerçevesinde desteklenen projenin ara dönem toplantısı İstanbul'da gerçekleştirildi.
23 Aralık 2023
Uluslararası Fotoğraf Yarışması’nın üçüncüsü bu yıl “Kültürlerarası Etkileşim Pratiği Olarak Fotoğraf Yarışması: Açıköğretim Fakültesi Öğrencilerinin Görüşleri”
18 Aralık 2023
Açıköğretim Sistemi Kalite Koordinatörlüğü’nün düzenlediği “Açık ve Uzaktan Öğrenmede Yapay Zekâ Uygulamaları” paneli Açıköğretim Fakültesi 9. Kat Toplantı Salonu’nda
13 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi, kamu kaynaklarının verimli kullanılması ve küresel iklim değişikliğinin çevre üzerinde yarattığı tahribat ile mücadele noktasında da bir dizi yeniliği hayata
04 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi, bu sene İstanbul Fuar Merkezinde 13.sü düzenlenen “Engelsiz Yaşam Fuarı”na katılarak engelli öğrenci ve öğrenci adayları ile buluştu.
01 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılında da Çevrim içi Öğrenci Toplulukları ile öğrencilerine sosyal destek sunmaya devam ediyor
27 Kasım 2023
“Creative Teaching for Creative Generations-CREOGENs” başlıklı Erasmus+ projesinin açılış toplantısı Açıköğretim Fakültesinde gerçekleştirildi.
22 Kasım 2023
“Üretken Yapay Zekâ Çağında Eğitimi Yeniden Düşünmek” semineri gerçekleştirildi.
15 Kasım 2023
Açıköğretim ile 40 Yıl etkinlikleri kapsamında Açıköğretim Sistemi öğrencilerinin Açıköğretim ile ilgili yaşam deneyimleri bir kitapta toplandı.
13 Kasım 2023
Erasmus+ Öğretim Elemanı Değişimi Programı kapsamında Üniversitemizi ziyaret eden Çin Açık Üniversitesi öğretim elemanları, Açıköğretim Fakültesi’nin çeşitli birimlerine