Spor

08 Ağustos 2007
Futbol Federasyonu, ligler, kulüpler ve ceza yönetmelikleriyle ilgili önemli kararlara imza attı.
06 Ağustos 2007
Geçtiğimiz sezonun Süper Lig şampiyonu ve Türkiye Kupası sahibini karşı karşıya getiren maçta gülen ekip Fenerbahçe oldu. Sarı lacivertliler karşılaşmadan 2–1 galip ayrılarak
30 Temmuz 2007
Süper Lig hakem ve yardımcı hakemleri, fiziksel yeterlilik testinden geçti.
30 Temmuz 2007
Suriye'de yaşayan Irak vatandaşları kupa sevincini doyasıya yaşadı.
30 Temmuz 2007
Dünyanın en zorlu spor organizasyonlarından biri olan Tour de France’da şampiyonluğa Alberto Contador ulaştı.
30 Temmuz 2007
Galatasaray İstanbul'daki ilk maçında İstanbulspor ile karşılaştı. Feldkamp sahaya yeni transferlerin ağırlıkta olduğu bir kadro sürdü.
27 Temmuz 2007
Beş haftalık bir eğitimin ardından Yaz Spor Okulu sona erdi. Okulun son günü sertifikalarını alan çocuklar, çalan müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.
24 Temmuz 2007
Yoğun maç trafiği dolayısıyla Arnavutluk'ta yapılan Balkan Şampiyonası'na katılamayan ve yerlerine (B) Yıldız Milli Takımın gönderildiği Yıldız Milli Bayan Voleybol Takımı
23 Temmuz 2007
Yarın Ankara’da yapılacak kura çekimi ile Türk Telekom Lig A ile Lig B’nin fikstürü belirlenecek.
23 Temmuz 2007
F1'de Avrupa Grand Prix'sini, McLaren-Mercedes sürücüsü Fernando Alonso kazandı.
17 Temmuz 2007
25 Haziran’da açılan Yaz Spor Okulları koordinatörlerinden Öğretim Görevlisi Nalan Filiz: “Bitime 2 hafta kala yeni kayıtlar almaya devam ediyoruz.” dedi.