Spor

27 Mart 2007
Anadolu Üniversitesi Genç Futbol Takımının son maçtan sonra soyunma odasında duygulu dakikalar yaşandı.
27 Mart 2007
Anadolu Üniversitesi genç futbol takımı, son maçta Demrspor’a yenilmesine rağmen A Gençler Ligi’ni üçüncü sırada bitirmeyi başardı.
26 Mart 2007
Anadolu Üniversitesi basketbol takımı, sezonun ilk yarısında Kocaeli’de oynanan maçta mağlup ettiği Gölcük Belediyesi’ne, kendi evinde yenilmekten kurtulamadı.
26 Mart 2007
Türkiye Hentbol Yarı Final müsabakaları 9 ayrı ilden toplam 13 takımın katılımıyla Eskişehir’de yapıldı.
26 Mart 2007
Türkiye'nın 4-1 kazandığı karşılaşma Dünya'nın en çok izlenen video paylaşım sitelerinden YouTube'da 6. sırada bulunuyor
26 Mart 2007
Hentbol Bayanlar Süper Ligi'nde Anadolu Üniversitesi, deplasmanda Trabzon Belediyesi'ni 41-35 yendi.
25 Mart 2007
Eskişehir Yıldızlar Tekvondo İl seçmeleri 25 Mart Pazar günü yapıldı.
25 Mart 2007
Avni Nalçacıoğlu Spor Salonu’nda başlayan Eskişehir Kurumlararası Masa Tenisi Müsabakalarının ilk haftasında Anadolu Üniversitesi Erkek Masa Tenisi Takımı tüm rakiplerini mağlup
23 Mart 2007
Anadolu Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Taekwondo Takım sorumlusu Gürkan AKKAN tarafından bir yapılan seçmelerde Anadolu Üniversitesini Elazığ'da temsil edecek sporcular
22 Mart 2007
Fenerbahçe Ülkerli oyuncu Mirsad Türkcan, Avrupa Erkekler Ligi'nde kendisine ait ribaunt rekorunu 5 yıl aradan sonra Dinamo Moskova'nın Yunanlı oyuncusu Antonis Fotsis'e kaptırdı.
22 Mart 2007
A milli futbol takımımız Cumartesi günü Yunanistanla yapacağı karşılaşma için bugün Atina'ya gidecek.