Yabancı Hudut İltica Daire Başkanı Terzioğlu: “Karşılıksız uzun süre Avrupalıların jandarmalığını yapmayı sürdürme sözü veremeyiz. AB, Yunanistan'a da baskı yapmalıdır”
Terörle mücadeleden doğan zararların karşılanması için yapılan başvuruların sonuçlandırılma süresinin uzatılmasına ilişkin kanun teklifinin görüşülmesine başlandı
Sigortalının ölümü halinde hak sahiplerine ölüm aylığı bağlanması için 5 yıl sigortalılık süresi ve en az 900 gün prim ödenmesini öngören kanun teklifi kabul edildi
ABD'nin Avrupa ve Avrasya'dan Sorumlu Dışişleri Bakan Yardımcısı Fried: “Türkiye laik bir cumhuriyet olmayı sürdürürken bir taraftan da reformlarla demokrasisini derinleştiriyor”
Diyarbakır’da gerçekleşen patlama ile ilgili soruşturma devam ediyor.Şimdiye kadar gözaltına alınanların herhangi bir terör örgütüyle bağlantılarının olmadığı bildirildi.
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü McCormack, İsrail'in nükleer silah sahibi olma ihtimali ile İran'ın nükleer silaha sahip olmaya çalışmasını engelleme çabaları arasında bir