“Avrupa Ülkelerinde Çalışma Yaşamı ve Muhtemel Çözüm Yolları” konferansında Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’nden Sosyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nadir Suğur
TÜMAB’ın düzenlediği “Dünya’da ve Türkiye’de Gastronomi” başlıklı sohbet toplantısında yemek, içmek ve unutulmuş tatlar adına hoş bir söyleşi gerçekleşti.
Türk mutfağının bir zamanlar vazgeçilmez lezzeti olan Safran yemekleri;etli pilav, safranlı zerde, keşkek safranlı, safranlı pirohi Anadolu Üniversitesi Türk Mutfağını Araştırma ve
Uzaktan öğretim alanında birçok projeye imza atan Uzaktan Öğretim Araştırma Geliştirme Birimi, bu çalışmalar ile yetinmiyor. Çalışmalarına yenilerini eklemeyi planlayan birim, uzaktan
Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serhat Özdemir Anadolu Üniversitesi’nde düzenlenen konferansta “Türk Milli Eğitim Sistemi’nin yapısındaki Değişmeler”e
Türkiye’nin dört bir yanından mezuniyet töreni için üniversitemize gelen Açıköğretim, İşletme ve İktisat Fakültesi mezunları düzenlenen tanışma toplantısında biraraya geldi.