13 Kasım 2006
Resim-İş Öğretmenliği öğrencisi Mehmet Resul Kaçar'ın eserlerinden oluşan sergi Eğitim Fakültesi'nde açıldı
13 Kasım 2006
CNN TÜRK’ te hazırladığı Frekans adlı müzik programıyla tanınan Şafak Ongan Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen söyleşide gençlerin sorularını
13 Kasım 2006
Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi ‘nce gerçekleştirilen Ulusal İletişim Öğrencileri Sempozyumu, öğrencilere çalışmalarını tartışma imkanı sunuyor.
13 Kasım 2006
Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen III. Ulusal İletişim Öğrencileri Sempozyumu bugün başlıyor. İletişim öğrencilerinin akademik kimliklerini
10 Kasım 2006
Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atilla Barkana, Radyo A'da yayınlanan "Misafir Odası" programına konuk oldu.
10 Kasım 2006
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 68. yıldönmünde Anadolu Üniversitesi’nde yapılan törenlerle anıldı.
Türkiye Bilimler Akademisi'nden genç bilim adamlarına destek
09 Kasım 2006
Hem dayanıklı hem de hafif olan ‘anafoam’ çok katlı yapılarda da güvenle kullanılabilecek alternatif bir malzeme.
09 Kasım 2006
Festival kapsamında Anadolu Üniversitesine gelen Jopek klasik müzik eğitimi almış, ancak kendi müziğinin hiçbir kategoriye girmediğini söylüyor.
08 Kasım 2006
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fevzi Sürmeli katıldığı programda öğrencilerin sorularını yanıtladı
08 Kasım 2006
Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Türkiye’de mevcut olan bitki türleriyle ilgili veriler elde etmeye devam ediyor.