EMYO Cumhuriyet Dönemi Türk Mutfağı konulu söyleşisinde Yemek Kültürü Vakfı Onursal Başkanı ve Türk mutfak kültürü araştırmacısı Dr. Nevin Halıcı’yı ağırladı.
Anadolu Üniversitesi tarafından düzenlenen “Kültür Söyleşileri” kapsamında “İnsanlığın Ortak Davası; Filistin” adlı etkinlik Öğrenci Merkezi Yunus Emre Salonu’nda
“Kadının Güçlenmesi ve Liderlik” adlı panel Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Prof. Dr. İhsan Erkul Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
Anadolu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Sağlık ve Diyetetik Bölümü tarafından Öğrenci Merkezi Nasrettin Hoca Salonunda “Dünya Obezite Günü Sempozyumu” düzenlendi.
Anadolu Üniversitesi Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 2530 NARD Türkiye-Moldova ikili iş birliği programı kapsamında onay aldı.
Anadolu Üniversitesi Yunus Emre MYO'nun düzenlediği "Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Mezunlar Buluşması" Kongre Merkezi Salon Anadolu’da gerçekleştirildi.
Daha önceki yıllarda Anadolu Üniversitesinin İç İşleri Bakanlığı Yüksek Seçim Kurulu’na verdiği uzaktan eğitim konusundaki teknik ve alt yapı desteği, bu yıl da Adalet Bakanlığı
Solution Proposal for Education-Job Mismatch Within European Region by Using Artificial Intelligence Algorithms; EMLT + AI başlıklı proje İKAF 2024'de yerini aldı.