Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzikoloji Bölümü tarafından düzenlenen “Müzikoloji Üzerine Yeniden Düşünmek: Sınırlılıklar ve Olanaklar ” semineri
EMYO Cumhuriyet Dönemi Türk Mutfağı konulu söyleşisinde Yemek Kültürü Vakfı Onursal Başkanı ve Türk mutfak kültürü araştırmacısı Dr. Nevin Halıcı’yı ağırladı.
Anadolu Üniversitesi tarafından düzenlenen “Kültür Söyleşileri” kapsamında “İnsanlığın Ortak Davası; Filistin” adlı etkinlik Öğrenci Merkezi Yunus Emre Salonu’nda
“Kadının Güçlenmesi ve Liderlik” adlı panel Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Prof. Dr. İhsan Erkul Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
Anadolu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Sağlık ve Diyetetik Bölümü tarafından Öğrenci Merkezi Nasrettin Hoca Salonunda “Dünya Obezite Günü Sempozyumu” düzenlendi.
Anadolu Üniversitesi Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 2530 NARD Türkiye-Moldova ikili iş birliği programı kapsamında onay aldı.