Spor

17 Temmuz 2023
Anadolu Üniversitesi 2022-2023 eğitim öğretim yılında elde ettiği akademik başarıların yanı sıra sporda da verimli bir sezon geçirdi.
18 Ekim 2024
Anadolu Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor (SKS) Daire Başkanlığı tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen Ayak Tenisi Turnuvası başladı.
15 Ekim 2024
Anadolu Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor (SKS) Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen seçmelerde öğrenciler Futbol ve Voleybol Takımlarının yeni sporcuları olmak için mücadele
15 Ekim 2024
Öğrenci ve Personel Ayak Tenisi Turnuvası grup kura çekimleri Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi Mavi Salonda gerçekleştirildi.
01 Ekim 2024
T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Kamu Spor Oyunlarında Anadolu Üniversitesi takımı Türkiye Şampiyonu olmak için mücadele edecek.
27 Mayıs 2024
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından düzenlenen 2024 Yaz Spor Oyunları, Hentbol Müsabakaları sona erdi.
27 Mayıs 2024
Anadolu Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor (SKS) Daire Başkanlığı tarafından Geleneksel 38. Bahar Şenlikleri Spor Etkinliklerinde şampiyon olan son takımlar belli oldu.
24 Mayıs 2024
TÜSF tarafından Eskişehir Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Ünilig Okçuluk Türkiye Şampiyonası’nda Anadolu Üniversitesi öğrencileri büyük başarı gösterdi.
24 Mayıs 2024
SKS Daire Başkanlığı tarafından Geleneksel 38. Bahar Şenlikleri Spor Etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Öğrenci Basketbol Turnuvası” sona erdi.
20 Mayıs 2024
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından düzenlenen şampiyonlarda Anadolu Üniversitesi sporcuları büyük başarı göstermeye devam ediyor.
17 Mayıs 2024
SKS Daire Başkanlığı tarafından Geleneksel 38. Bahar Şenlikleri Spor Etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Personel Masa Tenisi Turnuvası” sona erdi.