Kampüs

23 Kasım 2007
Kürüm "Çalışmamızda öğretmen adaylarının eleştirel düşünme beceri düzeylerinin ne olduğu ve eleştirel düşünme beceri düzeylerinin çeşitli değişkenlere göre farklılık
23 Kasım 2007
3 Aralık’ta Kongre Merkezi Mavi Salonda gerçekleştirilecek olan Öfke Kontrolü oryantasyonuna Psk. Danışman Işık Sevgi Koç katılacak
22 Kasım 2007
Bilim ve Teknoloji Kulübü ile Bilgisayar Kulübü ortaklaşa dört ücretsiz eğitim düzenliyor.
22 Kasım 2007
Bilim ve Teknoloji Kulübü, 'Web'e İlk Adım: Yeni Başlayanlar için Web Programlama ve Web Tasarım' konulu bir seminer düzenliyor.
22 Kasım 2007
Anadolu Üniversitesi Arkeolji Kulübü, "Marmaray Üsküdar Arkeolojik Kazılarının Bir Armağanı: Antik Khrysopolis" konulu bir konferans düzenliyor.
21 Kasım 2007
Ülkemizde kurumsal üniversite-sanayi işbirliğinin öncü kuruluşlarından olan Seramik Araştırma Merkezi (SAM) ile Anadolu Üniversitesi arasında bir protokol töreni düzenlendi.
21 Kasım 2007
Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık Bölümü tarafından düzenlenen “İç Mimarlık, Tekstil ve Moda Tasarımında Ara Yüzler” adlı konferansta tekstil malzemesinin
21 Kasım 2007
Levent Kırca ve Oya Başar Tiyatrosu'nun, Devlet ve Şehir tiyatrolarının genç ve yetenekli sanatçılarından oluşan 50 kişilik bir ekiple birlikte sahneye koyduğu “Ateşin Düştüğü
20 Kasım 2007
Erasmus öğrencilerine yönelik düzenlenen oryantasyonlardan biri olan “öfke kontrolü” oryantasyonu 20 Kasım Salı günü gerçekleştirildi. Oryantasyona konuşmacı olarak katılan Psk.
20 Kasım 2007
Anadolu Üniversitesi’nden Erasmus Projesi ile yurt dışına gidecek öğrenciler için Kasım ayının sonuna kadar sürecek olan oryantasyon programları “Genel Tanıtım ve Bilgilendirme”
20 Kasım 2007
Karikatür sanatında Anadolu’nun temsilcileri olarak bilinen Beytullah Heper ve Pertev Ertün toplam 60 karikatürle Eskişehirli sanatseverleri selamlayacaklar.