24 Nisan 2024
Anadolu Üniversitesi Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin minik öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutladı.
24 Nisan 2024
Arş. Gör. Dr. Önder Dorak, Uluslararası Erasmus+ Haftası kapsamında düzenlenen "AI-Driven Decision Making: Bridging Finance and Marketing for Future Success" etkinliğine eğitimci olarak
22 Nisan 2024
EMYO tarafından düzenlenen “TÖMER Öğrencileri ile Mutfak Uygulamaları” eğitimi Eskişehir Meslek Yüksekokulu Uygulama Mutfağında gerçekleştirildi.
22 Nisan 2024
“Uluslararası Öğrencilere Yönelik İhracat ve Ticaret Eğitimi” Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi Kırmızı Salon’da başladı.
19 Nisan 2024
“İki Demir Çubukla Başlayan Bir Kent Hikayesi” başlıklı seminer, Edebiyat Fakültesi Prof. Dr. Taciser Tüfekçi Sivas Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
19 Nisan 2024
“Kültürel Miras Değerlerimiz: Alexandria Troos Arkeolojik Kazısı Çalışmaları” başlıklı seminer EEYO'da gerçekleştirildi.
18 Nisan 2024
Anadolu Üniversitesi Eskişehir Meslek Yüksekokulu (EMYO), tarafından düzenlenen “Workshop-Sustainable Creative Kitchen Practies” “Atölye Sürdürülebilir Yaratıcı Mutfak
17 Nisan 2024
EEYO tarafından düzenlenen “Sessiz Pedal: Cumhuriyet’in 100. Yılı İstanbul-Ankara Yolu Deneyimi” başlıklı seminer, EEYO Çok Amaçlı Salon’da gerçekleştirildi.
16 Nisan 2024
“Otizmli Çocukların Eğitiminde İnsansı Robotlar” başlıklı seminer, Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi E Blok Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
16 Nisan 2024
“Saltuklu Kadın Hükümdarı Mama Hatun ve Eserleri” başlıklı konferans, Edebiyat Fakültesi Prof. Dr. Taciser Tüfekçi Sivas Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
16 Nisan 2024
“Takma Tırnak ve Tırnak Süsleme Uygulamaları” başlıklı seminer Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi Salon Anadolu’da gerçekleştirildi.