30 Nisan 2018
Anadolu Üniversitesi Retörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
19 Ocak 2019
Üniversitemiz, 60’ıncı kuruluş yılını Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’nın verdiği resepsiyonlarla kutladı.
19 Ocak 2019
Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı. TVF 1. Ligi'nde mücadele veren Bayan Voleybol Takımımıza destek olmak ve moral verebilmek için maç öncesinde sporcularla bir araya geldi.
18 Ocak 2019
Dünyanın sayılı üniversiteleri arasında gururla yer alan Üniversitemiz, 60’ıncı kuruluş yılını Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’nın verdiği resepsiyonlarla kutlamaya
18 Ocak 2019
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, karne sevinci yaşayan öğrenciler ile ülkemizin genç fidanlarının yetiştirilmesinde büyük emekleri olan öğretmenler için bir
18 Ocak 2019
İzmir’de gerçekleşen Educaturk Eğitim Fuarı’na katılan Üniversitemiz Açıköğretim Sistemi standına adaylar yoğun ilgi gösterdi.
18 Ocak 2019
Üniversitemiz Açıköğretim Sistemi tarafından 2016 yılı Mayıs ayında hizmete sunulan internet tabanlı bir platform olan “Açık ve Uzaktan Öğrenme Sözlüğü” büyük ilgi görüyor.
18 Ocak 2019
“Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi Youtube Kanalı”, ulaştığı takipçi sayısı ile "Youtube Silver Plaketi”ne layık görüldü.
18 Ocak 2019
Üniversitemizin Açıköğretim Sistemi farklı illerde yaşayan başarılı öğrencileriyle bir araya gelmeye devam ediyor.
17 Ocak 2019
Rektörümüz Çomaklı, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesini ve Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.
16 Ocak 2019
“Finansal Kriz ve Mülteci Krizi Bağlamında Avrupa’da Popülizm” adlı konferans, Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayhan Kaya’nın sunumuyla 16 Ocak Çarşamba günü gerçekleştirildi.