20 Ocak 2020
“Bağımsız Yaşam İçin İstihdam” projesinin açılışı ve tanıtımı düzenlenen basın toplantısı ile 20 Ocak Pazartesi gerçekleştirildi.
16 Ocak 2020
Anadolu Üniversitesi Dijital Dönüşüm Kulübü ve Yapay Zeka, Siber Güvenlik Kulübü’nün ortaklaşa düzenlediği “Türkiye’nin Dijital Dönüşümü” söyleşisi için Eskişehir’e
15 Ocak 2020
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve beraberindeki heyet Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 14 Ocak Salı günü ziyaret etti.
14 Ocak 2020
Anadolu Üniversitesi ve ETO arasında, eğitim ve araştırma konularını kapsayan işbirliği protokolü 14 Ocak Salı günü imzalandı.
14 Ocak 2020
TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Anadolu Üniversitesi Genç Kadem Kulübü tarafından düzenlenen “Etki Odaklı Bilim, Teknoloji ve Yenilik Ekosisteminde Tübitak” konferansında
09 Ocak 2020
ÜniESES Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Ak, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 9 Ocak Perşembe günü ziyaret etti.
09 Ocak 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Anadolu Üniversitesi Öğrencileri ile birlikte kampüsün çeşitli noktalarına kampüsteki dostlarımız için kulübe
06 Ocak 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Radyo Viva’da yayınlanan “İnce Ayar” programında canlı yayın konuğu oldu.
19 Ocak 2020
Anadolu Üniversitesi Kadın Hentbol Takımı, Çankaya Eğitim GSk Kadın Hentbol Takımı karşılaşması 18 Ocak Cumartesi günü Eskişehir Porsuk Spor Salonunda yapıldı.
17 Ocak 2020
Anadolu Üniversitesi, yurtdışında gerçekleştirdiği açıköğretim sınavlarının dışında, Avrupa’da uzaktan eğitim yöntemi ile yüksek lisans programları gerçekleştiriyor.
17 Ocak 2020
Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Dr. Ali Taha Koç, Radyo A’da “Misafir Odası” programına konuk oldu.