30 Nisan 2018
Anadolu Üniversitesi Retörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
14 Kasım 2018
Üniversitemiz Eczacılık Fakültesi tarafından “Dünya Diyabet Günü” kapsamında düzenlenen konferans, 14 Kasım Çarşamba günü Eczacılık Fakültesi Konferans Salonu’nda
14 Kasım 2018
26 farklı Afrika ülkesinden gelen büyükelçi ve ticaret ataşeleri, 13 Kasım Salı günü Üniversitemiz Türk Dünyası Bilim Kültür ve Sanat Merkezi’ni ziyaret etti.
13 Kasım 2018
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Eskişehir’de bulunan ulusal basın ve yerel gazete temsilcileriyle 13 Kasım Salı günü bir araya geldi.
13 Kasım 2018
Büro Memur-Sen Eskişehir İl Başkanı Ali Selim Aktaş, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 13 Kasım Salı günü ziyaret etti.
13 Kasım 2018
Prof. Dr. Muhittin Şimşek, günümüz ekonomisinin anahtarı bilgiyi katma değere çeviren teknoloji üretiminin nasıl yapılacağını Devrim arabaları örneği üzerinden anlattı.
13 Kasım 2018
Bu yıl 20’ncisi düzenlenen “Eskişehir Uluslararası Film Festivali”ni tanıtmak amacıyla 13 Kasım Salı günü Üniversitemiz İletişim Bilimleri Fakültesi Frig Salonu’nda toplantı
13 Kasım 2018
DMO Eskişehir Bölge Müdürü Hayati Kayabaş, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya 13 Kasım Salı günü nezaket ziyaretinde bulundu.
13 Kasım 2018
ESİMDER Başkanı Mustafa Özkan ve beraberindeki heyet, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 13 Kasım Salı günü ziyaret etti.
13 Kasım 2018
AA Bursa Bölge Müdürü Zafer Akpınar ve AA Eskişehir Büro Sorumlusu Tarkan Demir, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 13 Kasım Salı günü
12 Kasım 2018
ESGAZ Genel Müdürü Engin Ataman, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya 12 Kasım Pazartesi günü nezaket ziyaretinde bulundu.