06 Mart 2024
Dünya Obezite Günü nedeniyle Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından yürüyüş düzenlendi.
06 Mart 2024
Anadolu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Sağlık ve Diyetetik Bölümü tarafından Öğrenci Merkezi Nasrettin Hoca Salonunda “Dünya Obezite Günü Sempozyumu” düzenlendi.
05 Mart 2024
Anadolu Üniversitesi Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 2530 NARD Türkiye-Moldova ikili iş birliği programı kapsamında onay aldı.
05 Mart 2024
Anadolu Üniversitesi Yunus Emre MYO'nun düzenlediği "Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Mezunlar Buluşması" Kongre Merkezi Salon Anadolu’da gerçekleştirildi.
05 Mart 2024
Daha önceki yıllarda Anadolu Üniversitesinin İç İşleri Bakanlığı Yüksek Seçim Kurulu’na verdiği uzaktan eğitim konusundaki teknik ve alt yapı desteği, bu yıl da Adalet Bakanlığı
04 Mart 2024
Solution Proposal for Education-Job Mismatch Within European Region by Using Artificial Intelligence Algorithms; EMLT + AI başlıklı proje İKAF 2024'de yerini aldı.
04 Mart 2024
Anadolu Üniversitesi Dış İlişkiler Şube Müdürlüğü’nün düzenlediği “Fullbright Yüksek Lisans-Doktora Bursu” semineri 04 Mart Pazartesi günü Öğrenci Merkezi Nasrettin Hoca
04 Mart 2024
DİLKOM tarafından düzenlenen “Parkinson: Yapabileceğimiz Daha Çok Şey Var” adlı seminer DİLKOM Prof. Dr. Seyhun Topbaş Seminer salonunda gerçekleştirildi.
01 Mart 2024
İç Anadolu Kariyer Fuarı (İKAF’24), geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda başarılı bir şekilde tamamlandı.
01 Mart 2024
Yönetmen Metin Günay ve Oyuncu Ahmet Yenilmez’in katıldığı “Tarihi Film Yönetmenliği ve Senaristliği Üzerine Söyleşi” etkinliği Sinema Anadolu’da gerçekleştirildi.
01 Mart 2024
"JOIN!” projesi Anadolu Üniversitesi Rektörlüğünde düzenlenen toplantı ile çalışmalarına başladı.