23 Şubat 2024
Prof. Dr. Fuat Erdal, üniversitenin fakülte, yüksekokul, enstitü ve çeşitli birimleri bünyesinde yayın hayatını sürdüren dergilerin editörleri ile bir araya gelerek bilgi aldı.
23 Şubat 2024
Anadolu Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan İKAF’24, Yunus Emre Kampüsü’nde düzenlenecek.
22 Şubat 2024
T.C. Millî Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ömer Faruk Yelkenci, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
22 Şubat 2024
Taekwondo Türkiye Şampiyonasından 3 kupa ile dönen sporcular Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
21 Şubat 2024
Anadolu Üniversitesi, 28-29 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan İç Anadolu Bölgesinin en büyük kariyer fuarı olan İKAF’24’e (İç Anadolu Kariyer Fuarı) ev sahipliği
20 Şubat 2024
TÜİK Bilgi Dağıtım ve İletişim Daire Başkanı Serhat Atakul ile Eğitim ve Araştırma Merkezi Müdürü Bora Boranlıoğlu, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ı
20 Şubat 2024
Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 3005 Sosyal ve Beşerî Bilimlerde Yenilikçi Çözümler Araştırma Destek Programı kapsamında Anadolu Üniversitesi'nin projesi
16 Şubat 2024
Anadolu Üniversitesi ve Eskişehir İl Kültür Turizm Müdürlüğü’nün katkıları ile Eskişehir Valiliği tarafından düzenlenen “Eskişehir İli Turizm Çalıştayı” sona erdi.
16 Şubat 2024
Anadolu Üniversitesi ve Japonya Açık Üniversitesi (OUJ) arasında iş birliği protokolü imzalandı.
16 Şubat 2024
“Sanat ve Tasarım Alanlarında AR-Ge ve İnovasyon Çalışmaları: Kavramlar, Örnekler, Düşünceler’’ adlı seminer Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Konferans Salonu’nda
15 Şubat 2024
“Bilimsel Paylaşım Toplantıları” kapsamında “İki kere farklı bireyler” başlıklı sunum E-Blok Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.