21 Ağustos 2019
Genç MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Mehmet Bilen ve beraberindeki heyet, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 20 Ağustos Salı günü ziyaret etti.
21 Ağustos 2019
Eskişehir Maide Bolel Huzurevi Sakinleri Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 21 Ağustos Çarşamba günü ziyaret etti.
21 Ağustos 2019
Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2019-2020 Öğretim Yılı İnternet başvuru ve kayıt işlemleri, 2 Eylül Pazartesi günü başlayıp 13 Eylül Cuma günü sona erecek.
21 Ağustos 2019
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme fakülteleri ikinci üniversite kayıtları 2 Eylül-18 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
20 Ağustos 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, 19 Ağustos Pazartesi günü düzenledi basın toplantısı ile Anadolu Üniversitesini kazanan öğrencilere öneri ve tavsiyelerde
14 Ağustos 2019
YKS ile Anadolu Üniversitesinin örgün eğitim yapan fakülte ve yüksekokullara yerleştirilen öğrenciler, kesin kayıtlarını 16-21 Ağustos tarihleri arasında e-devlet üzerinden yapabilecek.
10 Ağustos 2019
Eskişehir'deki Ulusal Raylı Sistemler Test ve Araştırma Merkezi (URAYSİM), Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk kalkınma planı olan On Birinci Kalkınma Planına dahil edildi.
10 Ağustos 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı
10 Ağustos 2019
SODİGEM, Kurban Bayramı yaklaşırken bayramlarda sosyal medya kullanım alışkanlıkları ile ilgili bir çalışma gerçekleştirdi.
08 Ağustos 2019
Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Öğretmenliği Programı'nda eğitim görecek öğrencilerin belirlenmesi amacıyla özel yetenek sınavı yapıldı.
08 Ağustos 2019
Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yavuz Akbulut, 2019 Yılı TÜBİTAK Bilim, Özel Hizmet ve Teşvik Ödülleri kapsamında ''Sosyal Bilimler'' alanında ''Teşvik Ödülü'' ne layık