28 Şubat 2024
Fatih Kacır, Türkiye Cumhuriyeti’nin son 22 yılda sanayi ve teknoloji alanında üstlendiği yeniliklere değindi.
27 Şubat 2024
Program İzleme ve İyileştirme Komisyonunun ilk toplantısı, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.
26 Şubat 2024
Bu yıl sekizincisi düzenlenen “Sınıf Yönetimi ve Öğretimde İyi Örnekler Çalıştayı” nın kapanış töreni Eğitim Fakültesi E Blok Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
23 Şubat 2024
Anadolu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü tarafından düzenenlenen “Dilin işlemleme sürecinde belleğin rolü” adlı seminer gerçekleştirildi.
23 Şubat 2024
Prof. Dr. Fuat Erdal, üniversitenin fakülte, yüksekokul, enstitü ve çeşitli birimleri bünyesinde yayın hayatını sürdüren dergilerin editörleri ile bir araya gelerek bilgi aldı.
23 Şubat 2024
Anadolu Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan İKAF’24, Yunus Emre Kampüsü’nde düzenlenecek.
22 Şubat 2024
T.C. Millî Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ömer Faruk Yelkenci, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
22 Şubat 2024
Taekwondo Türkiye Şampiyonasından 3 kupa ile dönen sporcular Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
21 Şubat 2024
Anadolu Üniversitesi, 28-29 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan İç Anadolu Bölgesinin en büyük kariyer fuarı olan İKAF’24’e (İç Anadolu Kariyer Fuarı) ev sahipliği
20 Şubat 2024
TÜİK Bilgi Dağıtım ve İletişim Daire Başkanı Serhat Atakul ile Eğitim ve Araştırma Merkezi Müdürü Bora Boranlıoğlu, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ı