26 Ocak 2024
BKM Mutfak, İKAF'24’te genç yeteneklerle bir araya gelecek.
24 Ocak 2024
Eskişehir Avrupa Birliği Derneği (ES-AB), Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
24 Ocak 2024
CBİKO koordinasyonunda, Anadolu Üniversitesinin ev sahipliği ve 12 paydaş üniversitenin iş birliği ile düzenlenecek İç Anadolu Kariyer Fuarı bu yıl 28-29 Şubat tarihlerinde
24 Ocak 2024
AB Erasmus Programı tarafından finanse edilen projenin 5. toplantısı İstanbul’da Tohum Otizm Vakfı Özel Okulu’nda geçekleştirildi.
20 Ocak 2024
GTHK) üyeleri ‘’Renklensin Okullar’’projesi kapsamında Eskişehir Şehir Hastanesi Çocuk Kan Alma biriminin duvarlarına çocuklar için tasarım yaparak boyadılar.
19 Ocak 2024
İç Anadolu Kariyer Fuarı bu yıl 28-29 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek.
19 Ocak 2024
GTHK tarafından ‘’Her Çocuğa Bir Umut’’ projesi kapsamında Eskişehir Şehir Hastanesi Çocuk Onkoloji servisinde tedavi gören minikler için yeni yıl hediyesi olarak oyuncak
18 Ocak 2024
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Yüksek Öğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak’ı makamında ziyaret etti.
17 Ocak 2024
Anadolu Üniversitesi Engelliler Entegre Meslek Yüksekokulunda (EEYO) “Üretken Yapay Zekâ ve Mimari Tasarım Eğitiminde Kullanımı” semineri gerçekleştirildi.
14 Ocak 2024
Anadolu Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü tarafından üniversitemiz İdari Birimlerinin Yöneticilerine kalite süreçlerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
12 Ocak 2024
Anadolu Üniversitesi Gönüllü Toplumsal Hizmetler Kulübü (GTHK) Kayseri/Büyüktoraman Cumhuriyet İlkokulu’nda “Geleceğimiz için Anasınıfı” projesini hayata geçirdi.