27 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi Dil ve Konuşma Bozuklukları Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezinde (DİLKOM) aile bilgilendirme seminerleri başladı.
27 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri için “Geleneksel Ceket Giyme Töreni” düzenlendi.
27 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen "5. Turizm Fakültesi Kariyer Günü" Turizm Fakültesi Fuaye Alanı’nda başladı.
27 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen “Sanat ve Yapak Zeka” adlı konferans Eğitim Fakültesi E Blok Konferans Salonu’nda düzenlendi.
27 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) tarafından düzenlenen “Yerel Yönetimlerde Kariyer Gelişimi” başlıklı seminer, SBF Seminer Salonu’nda gerçekleştirildi
26 Aralık 2023
Türkiye Toplum Hizmetleri Vakfı Prof. Dr. Yahya Özsoy Toplum Hizmetleri 2023 Ödül Töreni, Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Yunus Emre Salonu’nda gerçekleştirildi.
26 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi tüm ekipleriyle İKAF’24 için hazırlıklarına hız kazandırdı.
26 Aralık 2023
​Engelliler Entegre Yüksekokulu'nda “Terminoloji Bilgisinin Önemi: Dijital Yapı Sözlüğünün Tanıtımı” başlıklı seminer gerçekleştirildi.
26 Aralık 2023
Yıl boyunca tüm ülkede 100’e yakın fuar etkinliğine katılım gösteren Anadolu Üniversitesi, İstanbul Eğitim Tanıtım Fuarı’nda öğrenci adayları ile buluştu.
26 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi Üstün Yetenekliler Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi (ÜYEP) tarafından “5. Sınıf Öğrencilerine Yönelik ÜYEP Sınavı” gerçekleştirildi.
25 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından düzenlenen “Medeni Usul ve İcra İflas Hukukunun Gelişimi ve Güncel Sorunlar” başlıklı seminer, Kongre Merkezi Mavi Salon’da