12 Ocak 2024
Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen ‘’Fransızca Atasözü, Deyimler ve Ortaya Çıkış Öyküleri’’ başlıklı seminer, Eğitim Fakültesi E-Blok Konferans Salonu’nda
11 Ocak 2024
Anadolu Üniversitesinin ev sahipliği ve 12 paydaş üniversitenin iş birliği ile düzenlenecek İç Anadolu Kariyer Fuarı bu yıl 28-29 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek.
11 Ocak 2024
“Sosyal Bilimlerde Veri Toplama Araçları: Sık Karşılaşılan Kavram Yanılgıları” başlıklı seminer Kongre Merkezi Salon Anadolu’da gerçekleştirildi.
10 Ocak 2024
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Eskişehir’de çalışan basın mensuplarıyla bir araya geldi.
09 Ocak 2024
EMYO, Turizm Eğitimi Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu (TURAK) tarafından ilgili programlarda ön lisans akreditasyonu belgesi almaya hak kazandı.
08 Ocak 2024
60+Tazelenme Üniversitesi öğrencileri II. Tazelenme Şöleni ile sahne aldı.
05 Ocak 2024
“Mustafa Akgül Özgür Yazılım Kış Kampı” 30 Ocak- 2 Şubat 2024 tarihleri arasında Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda
05 Ocak 2024
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen “Görme Engelli Bir Akademisyenin Gözünden Eğitim” başlıklı etkinlik gerçekleştirildi.
04 Ocak 2024
Sağlık Bilimleri Fakültesi Dil ve Konuşma Terapisi Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Semra Selvi Balo’nun yürütücülüğünü yaptığı proje TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazandı.
04 Ocak 2024
Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü tarafından düzenlenen “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türk Dış Politikası: Fırsatlar ve Meydan Okumalar" adlı
04 Ocak 2024
Anadolu Üniversitesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başlattığı “Bir Damla da Sen Ol” Su Verimliliği Seferberliği’ne katıldı