22 Aralık 2023
Eğitim Fakültesinde “Nitel Araştırma Sürecinde Dikkate Alınması Gereken Faktörler” semineri düzenlendi.
22 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi Engelliler Entegre Yüksek Okulu (EEYO) tarafından düzenlenen “Öğrencilikten Öğretim Elemanlığına EEYO Deneyimi” adlı seminer, EEYO Toplantı Salonu’nda
22 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından düzenlenen “Yarınlara Geç Kalmadan” adlı tiyatro oyununa ev sahipliği yaptı
21 Aralık 2023
İletişim Bilimleri Fakültesi ev sahipliğinde düzenlenen “Görkem İldaş İle Yolun Başındayken (Haber Türk)” semineri İletişim Bilimleri Fakültesi Şener Şen Salonu’nda
20 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi Danışma Kurulu’nun 2023 yılı toplantısı Rektörlük Senato Odası’nda gerçekleştirildi.
20 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi Eskişehir Meslek Yüksekoklu (EMYO) tarafından düzenlenen “Teknoloji Bağımlılığı” başlıklı seminer, EMYO Seminer Salonu’nda gerçekleştirildi
20 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi Kariyer Merkezi (ANAKARİYER) tarafından “Erişim Kampüste” semineri gerçekleştirildi.
20 Aralık 2023
MSB 1. Hava Bakım Fabrika Müdürü Hv. Tuğg. Gürhan Ergürhan ve İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Ahmet Nuri Oğuz Rektör Prof. Dr. Fuat Erdal’ı makamında ziyaret etti.
20 Aralık 2023
Vali Yardımcısı Salih Altun, DizaynVIP Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Erbakan Malkoç ve Genç MÜSİAD heyeti, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal'ı makamında ziyaret etti.
20 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından düzenlenen “Bizans’tan Osmanlı’ya Karacahisar Kalesi” başlıklı seminer, Turizm Fakültesi Amfi-1’de gerçekleştirildi.
19 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen “Mustafa Kemal Atatürk’ün Eğitim Üzerine Görüşleri” başlıklı seminer, Eğitim Fakültesi E-Blok Konferans Salonu’nda