13 Aralık 2023
Eskişehir Meslek Yüksekokulu (EMYO) “Girişimcilik Hikayeleri” etkinliği kapsamında Fournil Bakery’nin sahibi Funda Osmalı’yı ağırladı.
13 Aralık 2023
Edebiyat Fakültesinde “Atatürk’ün Düşünce Dünyası’nın Şekillenmesi Üzerine” başlıklı konferans düzenlendi
13 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi tarafından düzenlenen “Kültür Söyleşileri” kapsamında “Çocuk Edebiyatı Yetişkinlere Ne Anlatır?” adlı etkinlik İletişim Bilimleri Fakültesi Şener Şen
12 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi tarafından düzenlenen ''Asabiyet Umranın Önkoşulu mudur?” başlıklı seminer Edebiyat Fakültesi Turuncu Salon’da gerçekleştirildi.
12 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi Kariyer Merkezi (ANAKARİYER) tarafından Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında düzenlenen “ABD’de Lisansüstü Eğitim” başlıklı söyleşi
11 Aralık 2023
“Haydar Aliyev 100. Yıl Anma Programı ve Paneli” başlıklı etkinlik Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Yunus Emre Salonu’nda gerçekleştirildi
11 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitim Bölümü tarafından düzenlenen Kolografi Baskı Çalıştayı gerçekleştirildi.
11 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü Tanıtım Ofisi tarafından organizasyonu yapılan kampüs turları, alanında deneyimli kampüs rehberleri eşliğinde
08 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi Halkbilim ve Araştırmaları Merkezi tarafından düzenlenen "Adım Adım Cumhuriyet" konseri Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Opera ve Bale Salonu’nda gerçekleştirildi.
08 Aralık 2023
Filistinli öğrencilere destek olmak amacıyla düzenlenen kermes Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Fuaye Alanı’nda açıldı.
08 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi, medya planlama ve reklamcılık sektörünün önde gelen ajanslarından UM Türkiye ekibini ağırladı.