11 Mart 2024
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen “Mehmet Akif Üzerine Düşünmek” adlı konferans Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi E-Blok Konferans Salonunda
09 Mart 2024
Açıköğretim Uygulamaları ve Araştırmaları Dergisi “SOBİAD Etki Değeri 2023” raporunda 2,026 Etki Değeriyle 1. sırada yer aldı.
08 Mart 2024
Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi tarafından düzenlenen “Şamanizm ve Kadın” başlıklı seminer, Prof. Dr. Taciser Tüfekçi Sivas Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
08 Mart 2024
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzikoloji Bölümü tarafından düzenlenen “Müzikoloji Üzerine Yeniden Düşünmek: Sınırlılıklar ve Olanaklar ” semineri
08 Mart 2024
“Uluslararası Anadolu Maliye Kongresi” Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Prof. Dr. İhsan Erkul Konferans Salonu’nda başladı.
08 Mart 2024
Üniversitemizde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında, “2023 Yılı Ar-Ge ve İnovasyonda Kadın Zirvesi Ödül Töreni” düzenlendi.
08 Mart 2024
EMYO Cumhuriyet Dönemi Türk Mutfağı konulu söyleşisinde Yemek Kültürü Vakfı Onursal Başkanı ve Türk mutfak kültürü araştırmacısı Dr. Nevin Halıcı’yı ağırladı.
07 Mart 2024
“Kadının Güçlendirilmesinde Neredeyiz?” adlı panel, Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Yunus Emre Salonu’nda gerçekleştirildi.
07 Mart 2024
Anadolu Üniversitesi tarafından düzenlenen “Kültür Söyleşileri” kapsamında “İnsanlığın Ortak Davası; Filistin” adlı etkinlik Öğrenci Merkezi Yunus Emre Salonu’nda
07 Mart 2024
“Kadının Güçlenmesi ve Liderlik” adlı panel Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Prof. Dr. İhsan Erkul Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
06 Mart 2024
“İletişim mi? KOLAY” başlıklı seminer, Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi Salon Anadolu’da gerçekleşti.