18 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Türk milletinin destan yazarak kazandığı "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi" dolayısıyla bir mesaj
14 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi SODİGEM, öğretimi sürekli hale getiren dijital platform Eğitim Bilişim Ağı (EBA) hakkında velileri ve öğrencileri bilgilendirecek içerikler hazırladı.
13 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, “Koronavirüs” (COVİD-19) tehlikesine ilişkin açıklamalarda bulundu.
12 Mart 2020
Yükseköğretim Kurumu (YÖK) tarafından “Koronavirüs” (COVID-19) riskine karşı önlem almak amacıyla Türkiye genelindeki tüm üniversitelerde öğretime 3 haftalık ara verileceği
12 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, İstiklal Marşı'nın kabulünün 99. yıl dönümü hakkında bir mesaj yayımladı.
12 Mart 2020
"Kadın ve Toprak" temalı fotoğraf yarışmasının eserleri, Üniversitemiz Fotoğrafçılık Kulübü ve Eskişehir Ticaret Borsası işbirliği ile üniversitemizde sergilendi.
12 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından bu yıl ilk defa düzenlenen “I. Kariyer Günü” 11 Mart Çarşamba günü Turizm Fakültesi Fuaye Alanı’nda gerçekleştirildi.
10 Mart 2020
Yabancı Diller Yüksekokulu öğrencileri 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında fotoğraf sergisi düzenledi.
10 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi Turizm Rehberliği Bölümü tarafından düzenlenen “3D Frig Vadisi Gösterimi” 9 Mart Pazartesi günü Turizm Fakültesi Sanal ve Arttırılmış Gerçeklik
10 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi’nin, Uluslararası Havalimanları Konseyi (ACI) akademik üyeliği, ACI kurumsal sosyal medya hesabından duyuruldu.
10 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi Psikoloji ve Yaşam Kulübü tarafından düzenlenen “Değişen Be(y)nim” adlı seminer, 9 Mart Pazartesi günü Öğrenci Merkezi Salon 2009’da gerçekleştirildi.