29 Haziran 2019
Afet ve dirençlilik konularında çalışmalar yapan çok sayıda araştırmacı, uzman ve akademisyen, Eskişehir’de düzenlenen Uluslararası Afet ve Dirençlilik Kongresi’nde bir araya geldi.
28 Haziran 2019
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültesi yaz okulu kayıtları yoğun talep üzerine 5 Temmuz Cuma gününe kadar uzatıldı.
28 Haziran 2019
Zehirli oldukları bilinen; ancak özellikle geleneksel tedavide ve beslenme alanında çok eskiden beri kullanılan bitki türleri ‘Aroidler’, her yönüyle Anadolu Üniversitesi’nde
28 Haziran 2019
Rektör Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’nın projesi olarak hayata geçen SODİGEM tarafından “Farklı Yönleri ile Sosyal Ağlar ve Dijital Oyunlar” paneli düzenlendi.
28 Haziran 2019
“Bir Tayyareci Vecihi Hürkuş” isimli tiyatro oyunu, Ulusal Afet ve Dirençlilik Kongresi IDRC 2019 etkinlikleri kapsamında seyirci ile buluştu.
27 Haziran 2019
Anadolu Üniversitesi personeline yönelik verilen eğitimde ilk yardımın önemine dikkat çekildi
27 Haziran 2019
Anadolu Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, 2018-2019 Sezonunda kazandıkları kupaları Rektör Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya ziyarette bulunarak takdim etti.
27 Haziran 2019
Anadolu Üniversitesi'nin ev sahipliği yaptığı genel kurul toplantısına çok sayıda dernek üyesi katıldı.
26 Haziran 2019
Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 1. Ulusal Aroid Kongresi’ne ev sahipliği yapacak.
26 Haziran 2019
Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (SODİGEM) tarafından düzenlenen panel, 27 Haziran Perşembe günü alanında uzman bilim insanlarını bir araya
26 Haziran 2019
Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Uluslararası Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.