02 Kasım 2018
Eskişehir Valiliği İl Göç İdaresi Müdürü Gökhan Akyıldız ve beraberindeki heyet, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya nezaket ziyaretinde
02 Kasım 2018
Ankara Gölbaşı Hâkimi Ahmet Güven Uslu, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
02 Kasım 2018
“KOSGEB Destekleri Hakkında Bilgilendirme Toplantısı” 1 Kasım Perşembe günü Üniversitemiz Kongre Merkezi Salon Anadolu’da gerçekleştirildi.
02 Kasım 2018
Üniversitemiz ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) arasında iş birliği protokolü imzalandı.
02 Kasım 2018
Afganistan Cumhurbaşkanlığı Gençlerden ve Spordan Sorumlu Danışmanı Nurullah Mahmutoğlu, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Çomaklı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
02 Kasım 2018
Beylikova Cumhuriyet Savcısı Kadir Üzen, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
01 Kasım 2018
Anadolu Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi iş birliği ile 1-4 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan 5. Uluslararası Mobilya Kongresi’nin açılışı gerçekleştirildi.
31 Ekim 2018
Polis Akademisi Öğretim Üyeleri Dr. Levent Yılmaz Prof. Dr. Mehmet Şahin ve Yargıtay Üyesi Cafer Aşık, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı'yı
31 Ekim 2018
TEGV Eskişehir Etkinlik Merkezi Yöneticisi Serpil Öztürk ve Gönüllü Uzmanı Türkan Pazı Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı ziyaret etti.
31 Ekim 2018
Eskişehir Cumhuriyet Başsavcı Vekilleri Mehmet Özel, Yunus Abdullah Tokgöz ve Savaş Kılıç, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya nezaket
31 Ekim 2018
Yargıtay Üyesi Muhammed Yavuz, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.