22 Mart 2024
''Down Sendromlu Bireylerin Erken Çocukluktan Yetişkinliğe Yolculuğu'' adlı panel gerçekleştirildi.
22 Mart 2024
Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, 30. yılını güzel bir armağanla kutluyor.
22 Mart 2024
“4 Yaşına Kadar Bekleyin, Konuşur Demeyin” başlıklı seminer, DİLKOM Prof. Dr. Seyhun Topbaş Seminer Salonunda gerçekleştirildi.
22 Mart 2024
Dil ve Konuşma Bozuklukları Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (DİLKOM) ile Austin Teksas Üniversitesi’ne bağlı, Arthur M. Blank Kekemelik Eğitim ve Araştırma Merkezi arasında
22 Mart 2024
Anadolu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesinde "Çanakkale Cephesinde Sağlık ve Beslenme" konulu konferans gerçekleştirildi.
21 Mart 2024
“III. Yaşlılık Zirvesi” Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Yunus Emre Salonunda gerçekleştirildi.
21 Mart 2024
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen “Duygulara Duyarlı Olmak” adlı seminer Eğitim Fakültesi E-Blok Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
21 Mart 2024
​Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından düzenlenen “Kentsel Dönüşüm Hukukundaki Güncel Gelişmeler” başlıklı seminer Hukuk Fakültesi Seminer Salonu’nda
21 Mart 2024
“Sosyal Medyada Yapay Zekâ ile Veri Analizi” başlıklı seminer, İletişim Bilimleri Fakültesi Lidya Salonunda gerçekleştirildi.
20 Mart 2024
Anadolu Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi (PDRM) tarafından düzenlenen “Akademik Erteleme” konulu seminer, Kongre Merkezi Mavi Salonda gerçekleştirildi.
20 Mart 2024
TÜDAM tarafından düzenlenen “Türk’ün Kutlu Bayramı: Nevruz” başlıklı söyleşi İBF Şener Şen Salonunda gerçekleştirildi.