12 Kasım 2018
Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak ve beraberindeki heyet, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 12 Kasım Pazartesi günü ziyaret etti.
12 Kasım 2018
Üniversitemiz, kuruluşunun 60’ıncı yılında da Açıköğretim Sisteminin başarılı öğrencileriyle buluşmaya ve başarı belgelerini bulundukları illerde düzenledikleri törenlerle
12 Kasım 2018
Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 12 Kasım Pazartesi günü ziyaret
12 Kasım 2018
Alpu Kaymakamı Ömer Özbay, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya 12 Kasım Pazartesi günü nezaket ziyaretinde bulundu.
12 Kasım 2018
Eskişehir Kamu Daireleri Müdürleri, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı'yı 12 Kasım Pazartesi günü ziyaret etti.
12 Kasım 2018
Polis Amirleri Eğitimi Merkezi Müdürü Vekili Prof. Dr. Orçun İmga, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 12 Kasım Pazartesi günü ziyaret etti.
12 Kasım 2018
AÇÖV, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomalı'yı 12 Kasım Pazartesi günü ziyaret etti.
12 Kasım 2018
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 80. yılında Anadolu Üniversitesi tarafından çeşitli etkinliklerle anıldı.
09 Kasım 2018
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 80. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
09 Kasım 2018
Eskişehir’de, aralarında İçişleri Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Tayyip Sabri Erdil’in de bulunduğu protokol, TEI-TUSAŞ Motor Sanayii A.Ş. tesislerinde bir araya geldi.
09 Kasım 2018
MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter ve beraberindeki heyet, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.