14 Şubat 2020
Anadolu Üniversitesi ve Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleşen“Etkin Sosyal Medya Kullanımı ve Dijital Güvenlik” eğitimleri devam ediyor.
13 Şubat 2020
Anadolu Üniversitesi, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ile yapılan iş birliği protokolü çerçevesinde MAVİ VATAN-2020 Tatbikatına katılıyor.
07 Şubat 2020
Rektör Çomaklı ve öğrencileri kıraç toprakları yeşerten Anadolu Üniversitesinin kurucusu Prof. Dr. Orhan Oğuz’u unutmadı.
27 Ocak 2020
Anadolu Üniversitesi SODİGEM, Elazığ’da meydana gelen 6,8’lik deprem sonrası sosyal medyada yürütülen algı operasyonları hakkında açıklama yaptı.
22 Ocak 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, düzenlediği basın toplantısında gazetecilerle bir araya geldi.
20 Ocak 2020
“Bağımsız Yaşam İçin İstihdam” projesinin açılışı ve tanıtımı düzenlenen basın toplantısı ile 20 Ocak Pazartesi gerçekleştirildi.
15 Ocak 2020
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve beraberindeki heyet Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 14 Ocak Salı günü ziyaret etti.
14 Ocak 2020
Anadolu Üniversitesi ve ETO arasında, eğitim ve araştırma konularını kapsayan işbirliği protokolü 14 Ocak Salı günü imzalandı.
14 Ocak 2020
TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Anadolu Üniversitesi Genç Kadem Kulübü tarafından düzenlenen “Etki Odaklı Bilim, Teknoloji ve Yenilik Ekosisteminde Tübitak” konferansında
09 Ocak 2020
ÜniESES Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Ak, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 9 Ocak Perşembe günü ziyaret etti.
09 Ocak 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Anadolu Üniversitesi Öğrencileri ile birlikte kampüsün çeşitli noktalarına kampüsteki dostlarımız için kulübe