26 Mart 2024
Anadolu Üniversitesi Engelliler Araştırma Enstitüsü ve DİLKO) iş birliği ile 21 Mart Dünya Down Günü Farkındalık etkinliği ZOOM Platformu üzerinden çevrimiçi olarak
26 Mart 2024
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, öğrencileri evinde ziyaret ederek birlikte iftar yaptı.
26 Mart 2024
Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı tarafından düzenlenen “YTB Türkiye Burslusu Öğrenciler ile Toplantı” Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Nasrettin Hoca
25 Mart 2024
İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardımlaşma Derneği Ramazan Ayı dolayısıyla Anadolu Üniversitesi öğrencileri için iftar programı düzenledi.
25 Mart 2024
“Dünya’da ve Türkiye’de Sosyal Medyanın Finansal Piyasalar Üzerindeki Etkileri” başlıklı seminer, İİBF Prof. Dr. İhsan Erkul Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
22 Mart 2024
''Down Sendromlu Bireylerin Erken Çocukluktan Yetişkinliğe Yolculuğu'' adlı panel gerçekleştirildi.
22 Mart 2024
Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, 30. yılını güzel bir armağanla kutluyor.
22 Mart 2024
“4 Yaşına Kadar Bekleyin, Konuşur Demeyin” başlıklı seminer, DİLKOM Prof. Dr. Seyhun Topbaş Seminer Salonunda gerçekleştirildi.
22 Mart 2024
Dil ve Konuşma Bozuklukları Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (DİLKOM) ile Austin Teksas Üniversitesi’ne bağlı, Arthur M. Blank Kekemelik Eğitim ve Araştırma Merkezi arasında
22 Mart 2024
Anadolu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesinde "Çanakkale Cephesinde Sağlık ve Beslenme" konulu konferans gerçekleştirildi.
21 Mart 2024
“III. Yaşlılık Zirvesi” Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Yunus Emre Salonunda gerçekleştirildi.