13 Ocak 2019
Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, 11 Ocak Çarşamba günü Muzaffer Çil Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.
11 Ocak 2019
Hizmet-İş Sendikası Bölge Başkanı Ahmet Özen, Eskişehir İl Başkanı Ayşegül Durur ve beraberindeki heyet Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan
11 Ocak 2019
Tepebaşı Kaymakamı Dr. Erdinç Yılmaz, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 11 Ocak Cuma günü ziyaret etti.
11 Ocak 2019
Eskişehir Orman Bölge Müdürü Recep Temel, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 11 Ocak Cuma günü ziyaret etti.
11 Ocak 2019
Türkiye Sakatlar Derneği Eskişehir Şubesi Başkanı Cafer Eşen ve Başkan Vekili Rıdvan Sert, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı ziyaret etti.
11 Ocak 2019
Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya ziyaretler devam ediyor.
10 Ocak 2019
Rektörümüz Çomaklı, Kütüphanemizde Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavlarına hazırlanan öğrencilerle bir araya gelerek hem onlara moral verdi hem de başarılı bir sınav dönemi
09 Ocak 2019
Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
09 Ocak 2019
Eskişehir Ticaret Mahkemesi Başkanı Halil Taşlıgedik ve Eskişehir Cumhuriyet Savcısı Ayhan Gökalp, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı ziyaret
09 Ocak 2019
Üniversitemiz Açıköğretim Sistemi, 7’den 70’e herkese öğrenim faaliyetlerini ulaştırmanın yanı sıra farklı platformlarda düzenlenen etkinliklerde de yer alarak sistemi, öğrenci
09 Ocak 2019
Digiturk Teknik Operasyonlardan Sorumlu Başkanı Bruno Bensimon ve beraberindeki heyet, Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 9 Ocak Çarşamba günü ziyaret etti.