18 Mayıs 2007
Anadolu Üniversitesi Rock Kulübü’nün düzenlediği Rock Günleri etkinliği Rock gruplarını dinleyicilerle buluşturdu.
18 Mayıs 2007
Rektör Prof. Dr. Fevzi Sürmeli TV8’de katıldığı “Başarıya Doğru” programında ÖSS’de Anadolu Üniversitesi’ni seçmek isteyen öğrenciler için üniversitemizi tanıtan çeşitli
17 Mayıs 2007
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğrenci Temsilciliği'nin düzenlediği turnuvaya tüm Anadolu Üniversitesi öğrencileri başvurabilecek.
17 Mayıs 2007
Dünyada ilk kez 1970’lerde ortaya çıkan ve yeni bir sanat dalı olan “Video Sanatı” ülkemizde de 1980’lerden itibaren tanınmaya başlandı.
17 Mayıs 2007
Anadolu Üniversitesi Turizm Otel İşletmeciliği Yüksekokulu ve Özel Çağdaş İlköğretim Okulu işbirliği ile gerçekleştirilen etkinlikte miniklere Anadolu Üniversitesi tanıtıldı.
16 Mayıs 2007
Kariyer günlerinin son etkinliği olan “Farkınıza Varın” isimli seminerde Garanti Bankası’nın sunduğu eğitim olanakları ve kariyer fırsatları konu alındı
16 Mayıs 2007
Türkiye?nin ilk İletişim Bilimleri Fakültesi olma özelliğini taşıyan ve ülkenin en deneyimli akademik kadrosuna sahip olan fakültede, kuramsal ve uygulamalı eğitimle öğrenci
15 Mayıs 2007
14 Mayıs Dünya Eczacılık Günü Eczacılar Günü dolayısıyla düzenlenen panelde eczacılık mesleğinin sorunları konuşuldu, öğrencilere bilgi ve deneyimler aktarıldı.
15 Mayıs 2007
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi’nde onur ve yüksek onur belgesi almaya hak kazanan 263 öğrenciye, belgeleri düzenlenen törenle verildi.
15 Mayıs 2007
Engelliler haftası nedeniyle özel gereksinimli bireylerin konuşulduğu “Sağlık Saati”nde özgereksinimlilerin yaygın konuşulan tarafları yanı sıra farklı bakışlarla masaya
15 Mayıs 2007
Doç.Dr.Ali Murat Vural’ın program konuğu olarak üniversitemize gelen Çağdaş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Abakay İletişim Bilimleri Fakültesi’nde öğrencilerle bir araya geldi.